‘Wat ik dacht dat ik zou hebben (maar niet heb)’

Millenial John Mobiliteit programma bij Unlimited People

Reactie op artikel Metro 29 september 2017: ‘Wat ik dacht dat ik zou hebben (maar niet heb)’ door huismillenial John

Wat een lijst van gedachtes van alle dingen die je dacht te hebben maar niet hebt. Vast en zeker heel herkenbaar voor een heleboel millenials! Ook ik herken(de) mezelf hierin. Wat ik wel mis, na het lezen van het artikel, is een mogelijke verklaring dan wel oplossing…(?).

Lees hier het hele artikel

Iedereen heeft gedachten, heel veel gedachten. Sommige over het verleden en veel over de toekomst. Maar zelden over het hier en nu. Mijn vraag aan al die millenials: al die jaren dat je dacht dat je rond je dertigste zou hebben en je in je dertigste levensjaar ineens beseft dat je al die dingen ‘niet’ hebt; waar was je aandacht dan al die jaren? Zeker niet in het hier en nu, want als daar je focus was, had je allang de ‘leading’ in jouw eigen leven genomen. Een leven waarin je met volle bewustzijn leeft.

Zeg nou zelf, als je met je gedachten in de toekomst leeft, hoe kan je dan in het hier en nu zijn? En hoe weet je wat je straks gaat hebben als je je niet bewust bent van wat je reeds al hebt? Ook daar kan je al heel dankbaar voor zijn en dat helpt! Laat je je niet beïnvloeden door wat iedereen in je omgeving al heeft, jij creëert jouw eigen betekenissen. Een negatieve betekenis is een negatieve gedachte, daar is nog nooit iemand zich beter van gaan voelen!!! Maak er een andere betekenis van of laat het neutraal en accepteer dat het is zoals het is. Zodat je je weer kan gaan focussen op wat je wel wil.

Hoe zou het zijn, als je vanaf nu en in de toekomst kiest voor een leven in het hier en nu? Ziet wat je reeds al hebt (bereikt) en dan visualiseert wat je zou willen hebben, wie je wil zijn, wat je wil bereiken, met wie je wil zijn en waar je wil zijn. Hoe zou dat dan voelen, als je dat hebt? Maak het een gevoelsbeleving, hoe dat voor jou zou zijn als je het reeds al hebt. Op deze manier, stel je je gedachten in de juiste trillingsfrequentie en dan zal het naar je toe komen.

Vergeet alle dingen die je je eerder had bedacht te hebben, zijn, doen.. focus je niet op wat je niet hebt, maar op wat je wel wil en heb daar alle vertrouwen in. Vertrouwen is de kunst van het toelaten…

‘Jouw’ nieuwe nu!

Huis-millennial John

Print your tickets

Call Now Button