Maak kennis met het Unlimited People team

Het team van Unlimited People bestaat uit ervaren professionals.

Onbegrensd is iedereen, er naar handelen en leven is een keuze. Het team van Unlimited People ‘practises what it preaches’ en begeleidt cliënten onbegrensdheid te integreren in hun dagelijks leven. Ze doen dat in 1-op-1 doorbraakcoaching, in trainingen of met advies. Voor een keur aan landelijke profit of non-for-profit opdrachtgevers. In-company of op de Herenstraat te Voorburg, in een geïntegreerd programma op emotie, geest en lichaam.

Victor Overmars, doorbraakcoach / eigenaar

Vrijheid en gezondheid / Stress is gif / Burn-out

Vrijheid en gezondheid zijn geen vanzelfsprekendheid in een mensenleven. Als vader, partner en professional heb ik het zelf ervaren, tot en met een burn out. Doorlopend onderhoud aan lichaam, geest en emotie is daarom essentieel. Zeker met de lading ongezonde prikkels zoals stress waaraan we dagelijks worden blootgesteld. Vergis je niet, stress is gif en heeft schadelijke effecten ook al voel je er niets van. Net als koolmonoxide is stress een sluipmoordenaar waarvan je niets merkt tot het soms al te laat is…

Barbara Kok, emotietherapeut / eigenaar

Persoonlijke begeleiding * Missie * Geluk voelen

Ik ben Barbara Kok, moeder van drie prachtige kinderen, woon samen met een bijzondere man en zie het iedere dag als een uitdaging om werk en privé te combineren. Het is voor mij een voorrecht dagelijks anderen te begeleiden naar een prettiger en moeitelozer leven. Ik weet dat we soms vastzitten in negatieve gevoelens en belemmerende overtuigingen die waarheid zijn geworden. Als dat te vaste vormen aanneemt in ons dagelijkse leven lopen we vaak vast, zowel op emotioneel als fysiek niveau.

Luister naar een interview met Barbara op de radio bij Omroep Wetering

Isabelle Constantino, emotietherapeut

Focus op Echt Zijn

Als emotietherapeut help ik je graag in mijn processen met het vrijmaken van de weg naar je eigen waarheid. Je ontdekt wie je echt bent. Doordat je dit ervaart en voelt, wil je ook daar vanuit leven. Heel vanzelfsprekend en geleidelijk verandert er van alles in jou, in jouw leven: hoe je de dingen doet, hoe je ze ziet, op je werk, thuis, overal. Je focus verandert en laat je zien hoe onbeperkt jouw mogelijkheden zijn. Leven vanuit “echt zijn” elke dag is voor mij bewust in verbinding zijn met mijn essentie. Zo ervaar ik liefde en vreugde in alles wat ik doe. Dit wens ik iedereen toe.

Bianca van Dalen, doorbraakcoach

De juiste stap naar vrijheid begint in het NU!

Ik ben Bianca van Dalen, getrouwd met een liefdevolle partner en moeder van een prachtige zoon. Mijn passie is dat ik het iedereen gun vanuit vrijheid en met veel plezier zijn leven te leven! Ik ben tijdens een burn out in 2015 vastgelopen in mijn eigen zelfbeeld en overtuigingen. Na mijn traject bij Unlimited People ben ik er achter gekomen wie ik werkelijk mag zijn: vrij en onbegrensd van bepaalde gedachten-, gevoels- en gedragspatronen. Deze positieve ervaring wil ik graag overbrengen op anderen. Als mentale doorbraakcoach begeleid ik jou heel graag op je mentale en emotionele ontwikkeling om jou persoonlijk te zien groeien naar jouw eigen vrijheid. Het maakt mij enorm blij wanneer iemand het pad van verandering kan inslaan en zijn vrijheid in het NU mag ervaren!

MARCO DOORNEKAMP, DOORBRAAKCOACH

Beschikbaar vanuit onvoorwaardelijke liefde

Het is een misvatting te denken dat vrijheid inhoudt dat je alleen maar “Unicorns and Rainbows" ervaart in het leven. Vrij leven houdt voor mij in dat ik vanuit verdiept bewustzijn mijzelf blijf verwonderen en vanuit innerlijke rust mijn leven vorm geef! Als professional, vriend en vader van drie prachtige dochters ben ik voor je beschikbaar om deze elementen voor nu en in de toekomst in jou aan de oppervlakte te brengen. Vanuit vertrouwen en met compassie voor alles wat in jou leeft loop ik met je mee. Dit kan spannend zijn, maar je hoeft het niet alleen te doen! Laten we het samen ondervinden…!

Fred van Hooydonk, doorbraakcoach

Als je altijd doet wat je hebt gedaan, zal je krijgen wat je hebt gekregen.Hoe leef jij je leven, hoe vul jij je dagen en krijg je wat je werkelijk wil? Leef jij je passies na of doe je wat je altijd doet en leef je volgens de diep ingesleten patronen. Stiekem zegt iets in je: “je zit op de verkeerde koers” maar iets in je houd je tegen. Mijn naam is Fred van Hooydonk, als ervaringsdeskundige, opgeleid in NLP systemischwerk en unlimited doorbraakcoach, leef ik mijn leven totaal anders dan voorheen. Ik droom, doe, ik leef en geef. Om Personen bij te staan om stappen te nemen naar een leven in vrijheid en anders te gaan koersen is een diepe passie geworden. Wanneer ik mensen mag laten groeien, groeit heel je omgeving met je mee.
Heb het leven lief, doe, voel en ga ervoor. Leef!

ROSE JANSEN, PSYCHOLOOG / DOORBRAAKCOACH

Jij creëert jouw leven!

‘Hoe kan het dat sommige mensen een uitzonderlijk leven leiden terwijl anderen mensen altijd worstelen?' Dat is een vraag die mij meer dan 20 jaar heeft bezig gehouden. Het verschil komt niet door motivatie, wilskracht, karma of opvoeding, het verschil komt door zelfkennis en persoonlijk leiderschap. Als doorbraakcoach bij Unlimited People leer ik je herkennen wat jouw gedrag, gevoel en energie op het diepste niveau aanstuurt, zodat je geen slaaf meer bent van je gewoontes en patronen en in vrijheid kunt kiezen voor een leven waar je gelukkig van wordt.

Richard Sulkers, osteopaat

Bevredigend en doeltreffend

Tijdens mijn studie fysiotherapie trok osteopathie mijn aandacht. Ik kon toen nog niet vermoeden wat een prachtig en fascinerend vakgebied osteopathie is. Al ruim 17 jaar onderzoek en behandel ik patiënten waarbij osteopathie zich keer op keer bewijst als uitermate bevredigende en doeltreffende methode.

PATRICK TREFFERS, MANAGER RELATIES / LOOPBAANADVISEUR

Verander je gedachten, verander je wereld.

Mijn naam is Patrick, getrouwd met een fantastische vrouw en de trotse vader van een zoontje. Mijn werk als Manager Relaties stelt me in staat nieuwe verbindingen aan te gaan met mensen en bestaande relaties te verdiepen. Het in verbinding staan met anderen is mijn hoogste goed. Tevens werk ik bij Unlimited People als loopbaanadviseur waarbij ik cliënten help vanuit vrijheid bewust te kiezen voor hun loopbaan.

ROSALINE TÓTH, EMOTIETHERAPEUT

De weg naar innerlijke kracht en vrijheid!

Iedereen ervaart emoties in zijn leven, sommige maken ons blij en gelukkig, andere vermijden we liever en verstoppen we onbewust in ons lichaam. Dit kan ervoor zorgen dat we ziek worden, ongelukkig zijn of blijven steken op ons levenspad. Tijdens onze sessies begeleid ik jou naar je innerlijke kracht en vrijheid. We maken samen de weg weer vrij door het opruimen van ver weg gestopte emoties, patronen en andere blokkades. Dit zodat je een gezonde relatie krijgt met alle emoties die bij het leven horen. Uit eigen ervaring weet ik dat dit werkelijk het grootste cadeau is wat je jezelf kunt geven!

ERIK VELDMAN, OSTEOPAAT

De totale samenhang van alle bewegingen in het lichaam vormt het terrein van de osteopathie.

Mijn naam is Erik Veldman, 51 jaar en woon in Amsterdam. Ik heb de zeven jarige HBO opleiding Osteopathische geneeskunde afgerond bij College Sutherland. Dit opleiding instituut staat bekend om haar integere en subtiele manier van opleiden en was daarom voor mij een logische keuze. Bij osteopathische behandelingen wordt er altijd van uitgegaan dat het lijf (en geest) één geheel is. Het richt zich op het vinden en vervolgens stimuleren van datgene wat gezond is en daar waar je krachten liggen. Een klacht wordt gezien als een teken dat het lichaam uit balans is geraakt door bijvoorbeeld stress, trauma of simpelweg het leven zelf. Het lijf kan dingen “vertellen” die je soms zelf niet meer zo ziet of niet kunt zien. Oude gebeurtenissen bepalen zo hoe je nu reageert en wie je nu bent, zowel geestelijk als lichamelijk. Osteopathie geeft je lijf alle kansen terug om zich te herstellen naar jouw eigen authentieke gezondheid. Ik voel mij elke dag weer bevoorrecht dit mooie vak te mogen uitoefenen.

Michael

Michael Beers, doorbraakcoach

De ultieme doorbraak…leven vanuit jeZelf!

Als doorbraakcoach ben ik op een missie om zoveel mogelijk mensen zich weer vrij te laten voelen. Deze missie is het resultaat van een jarenlange ontdekkingsreis langs uiteenlopende filosofische stromingen, trainingen, opleidingen en urenlange (zelf)reflecties en meditaties. Mijn conclusie: íets in mij is vrij én iets in jou is vrij! Vrij van gedachten, conditioneringen en angsten. Als wij ons bewust verbonden voelen met die vrijheid ervaren we kracht, vertrouwen, helderheid, innerlijke rust. Dat is dan ook het doel van mij als doorbraakcoach bij Unlimited People…jou weer verbinden met dat vrije deel in jou, noem het jeZelf. Samen doorbreken we oude patronen waardoor jij vervolgens andere keuzes gaat maken en kunt gaan creëren wat jij wilt…vanuit vrijheid en liefde voor jezelf. Ik help je graag op weg, vanuit diezelfde vrijheid en liefde.

COR VAN VLIET, EMOTIETHERAPEUT / DOORBRAAKCOACH

Ieder mens is in staat om van alles te leren en te bereiken

Je unieke talenten ontdekken, deze inzetten en leven vanuit vrijheid, dat is wat ik ieder mens gun. Ik ben Cor van Vliet en ik ben emotietherapeut en doorbraakcoach. Uit eigen ervaring weet ik, dat we onze capaciteiten en talenten niet of niet volledig inzetten, en dat is jammer. Het resultaat van het programma is dat je in staat zult zijn je oude, ingesleten patronen te doorzien, het verleden achter je te laten en nieuwe, gezonde keuzes te maken. Je leven, je relaties en je werk inrichten zoals jij dat graag wenst, dat is de doorbraak!

Lysanne Walraven, emotietherapeut

Vanuit al je vermogens, jezelf blijven uitdagen, blijven ontdekken en ontwikkelen.

Dit is leeftijdloos en daarmee heb je elke dag weer de kans om te kiezen. Ik ben Lysanne Walraven. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Mijn missie heb ik gevonden door bovenstaande telkens weer toe te passen. Vanuit mijn werk als emotietherapeut en coach help ik mensen hun keuzemogelijkheden te vergroten. Wanneer alles welkom is in wie je werkelijk bent, komt er een enorm potentieel vrij. Loslaten van oude patronen schept ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Ik vind het fantastisch om te zien wat er dan aan positieve veranderingen plaats vindt bij mensen.

Picolette van Starrenburg, office manager

'Met elkaar' is mijn dagelijks motto...

Picolette van Starrenburg is mijn naam en als officemanager verzorg ik met veel plezier de ondersteunende dienstverlening bij Unlimited People. Mijn motto 'met elkaar' laat zich in vele facetten van mijn leven zien, zowel met man en twee kinderen, als actief zijn op sportgebied en zeker ook in mijn werk. Juist het samenwerken in dit team naar een mooi eindresultaat voor onze cliënten geeft mij de voldoening in dit werk. Het is een voorrecht om een onderdeel te mogen zijn van Unlimited People en hier onze cliënten zich 'thuis' te laten voelen.

Saskia Hulleman, office medewerker

De weg naar jezelf

Op de weg naar mezelf ben ik bij Unlimited People thuisgekomen. Een plek waar ik me vrij voel om mezelf te zijn en waar ik me verder mag ontwikkelen. Complete vrijheid ervaren om helemaal jezelf te kunnen zijn vind ik het mooiste dat er is, dat gun ik iedereen. Ik vind het daarom geweldig om te zien hoe al onze cliënten door ons team van behandelaars begeleid worden in het bewandelen van ieder zijn eigen weg naar zichzelf. Als office medewerker ondersteun ik Picolette met veel plezier bij alle organisatorische en administratieve werkzaamheden binnen Unlimited People.