Testimonials, aanbevelingen en ervaringen

Kijk of lees de testimonials, aanbevelingen en persoonlijke ervaringen van onze cliënten. Bovenaan de pagina staan video testimonials en daaronder geschreven ervaringen. Heb je vragen of wil je zelf een ervaring delen? Neem dan direct contact op.

Geschreven testimonials

Door mijn werkgever ben ik doorgestuurd naar UP vanwege een burned out. Mijn doorbraakcoach Saskia Hulleman heeft mijn klachten perfect beoordeeld en aangepakt. Deze behandeling bestond uit een samenwerking met nog 2 andere coaches, Rosalie en Ivo, die mij ook naar tevredenheid hierin hebben begeleidt.
Ik ben zeer tevreden over mijn behandeling bij UP.

Anoniem

Lange tijd was ik erg moe en had diverse lichamelijke klachten, zoals slecht slapen, moeilijk concentreren, hoofdpijn en hartkloppingen.

Toen ik tijdens een gesprek met mijn leidinggevend de tranen niet kon wegslikken gaf zij aan dat het voor mij goed zou zijn om naar de Burn outpoli te gaan. Ik voelde me zo slecht en wilde alles aanpakken wat me geboden werd.

Zo kwam ik bij Unlimited People terecht. Met Bianca (mijn coach), Isabelle (emotietherapie) en Richard (osteopaat) heb ik fijne en leerzame sessies gehad. De locatie in Voorburg, de kan thee bij de gesprekken en vooral de rust en warmte maken de sfeer bij Unlimited People heel prettig.

Belangrijkste wat ik heb geleerd is dat ik me wat vaker moet afvragen “wat is goed voor mij”. Ik ben er sterker uitgekomen en de meeste klachten zijn weg. Dank lieve mensen!

Janny

Mijn reis met/door Unlimited People,

Ken je het gevoel van, ik ben op de goede weg maar ik mis nog iets? Daar naar zoekend kwam ik door een tip van een collega bij Unlimited People terecht. Na een intake gesprek met Barbara, heb ik onder begeleiding van Lysanne (coach), Isabelle (emotiecoach) en Richard (Osteopathie) een mooie reis door/met mezelf gemaakt en heb ik ontdekt wat ik miste... Ik miste mijn echte zelf zijn.

Wie ben ik, wat wil ik en wat weerhoud mij ervan te zijn wie ik werkelijk ben en te doen wat ik werkelijk wil. Ik heb mogen kijken en ontdekken wat er uit het verleden, heden of toekomst voor zorgt dat ik me niet vrij voel. Vragen zoals:  Wie ben ik nu? Wie wil ik zijn? Waarom reageer je in bepaalde situaties op dezelfde manier? Waarom hou je vast of laat je juist los?  Hoe kan het anders? Wat voel je erbij? Zijn voorbij gekomen en hebben verheldering, respect, liefde en begrip gebracht.

Het is een heerlijke ervaring geweest om de weg naar wat ik miste te vinden onder woorden te kunnen brengen maar vooral om het te voelen en er mee aan de slag te gaan. Ik ervaar het als een nieuw begin, een mooie nieuwe reis met een vernieuwde kijk, een vrije blik en de tools om het verder uit te bouwen. Iedereen zou de kans “moeten” krijgen te zijn wie je werkelijk bent. Je vrij te voelen, met humor en compassie naar jezelf en anderen te kijken.

Kitty

I came to Unlimited People within the first week after my 12 year marriage had ended abruptly and unexpectedly. I was in a state of mental and emotional despair, and was desperate to commence my healing and undergo some deep self discovery. Fortunately I fell into the incredible hands of the staff of Unlimited People.

The combination was beautifully orchestrated, with mental coaching by Victor who assisted in helping me understand myself so much better through behavioural and thought patterns, and Barbara, who lovingly worked on my emotional side to help me see past situations that were still lingering within me and release them, and Richard (Osteopath), who helped my body recover.

I learnt more about myself in a couple of months than I have my whole life. I experienced a transformation from this knowledge, that resurrected me to a much more peaceful, loving, happier person than I have ever been. I admit to having issues of self loathing, and my relationship breakdown could have been the catalyst for a much worse outcome, but I can thank Unlimited People for saving my life, and I can easily say that I have turned this around to loving who I am now, thanks to this incredible combination and team of wonderful staff. Thank you Unlimited People, your work saves lives.

Johana

De combinatie van een drukke baan en een jong gezinsleven ging voor mij op een gegeven moment knellen. Achteraf gezien heeft het wel een tijdje geduurd voordat ik besefte dat ik daar iets mee moest. De aanpak van Unlimited People sprak me meteen aan en ik heb mijn traject als heel waardevol ervaren. In het begin was het verwarrend, maar uiteindelijk vielen de puzzelstukjes op hun plek. De meerwaarde zat voor mij echt in de multidisciplinaire aanpak waarbij je op verschillende niveaus aan jezelf werkt. Het grootste inzicht was wel mijn “controlemechanisme”, dat toch een grotere rol in mijn leven speelde dan waar ik me bewust van was.

Leonhard

Geloof het! Je kunt gelukkig zijn, met de juiste balans in je werk en privé leven. Jij bent het belangrijkste en niet je werk. Je moet eerst voor jezelf zorgen voordat je voor anderen kunt zorgen. Als je tevreden of zelfs gelukkig bent met wie je bent of wat je doet dan gaat alles gemakkelijker in het leven. Voor mij is heel belangrijk dat ik nu weet dat ik goed genoeg ben en dat je goed voelen een recht is. Ik bepaal zelf mijn leven en niet anderen. Het is heel goed vaker stil te staan bij de vraag, wil ik dit? Wat zegt mijn gevoel en niet mijn hoofd wat goed is voor mij? En als het een dag wat minder gaat, accepteer het en laat het los en weet dan: morgen gaat het beter! Unlimited People heeft mij in korte tijd geholpen uit een diep dal te komen en mij inzichten en een verandering van denken gegeven die ik praktisch kan toepassen en waardoor ik nu weer vrolijk en met een positief gevoel de toekomst tegemoet ga.

Anoniem

Al jaren ben ik aan mezelf aan het werk. Dat is best bijzonder, aangezien ik de 30 nog niet behaald heb. Veel verschillende invalshoeken hebben me al wat vooruit geholpen, maar toch liep ik op het werk vast en in mijn eigen gedrags- en denkpatronen. Ik zat in een neergaande spiraal. Bij Unlimited People heb ik de coachingssessies mogen doen; Wat een EYE OPENER! Het inzicht in welke patronen je gedrag en denken bepalen zijn een begin van een reis naar zelfverbetering. Want hoewel je meteen wel verandering merkt, dit is een proces voor jaren.

Het mooie van Unlimited People is dat je bij alle coaches merkt dat ze zich volledig toewijden tot jouw ontwikkeling. Je bent niet een nummertje, maar er wordt ECHT naar je geluisterd, oprecht met je meegedacht en met alle goede bedoelingen op je verbeterpunten gewezen. Voor mij was dit een gevoel van thuiskomen, ik voelde me meteen alsof ik op mijn plek was gekomen. Vanwege mijn positieve ervaring heb ik me direct voor de vervolgcursus opgegeven. Ik kan Unlimited People aan iedereen aanraden (en tot op heden doe ik dat ook om me heen).

Sigrid

Soms komen dingen precies op het juiste moment voorbij... Ik had in eerste instantie voor mijzelf geen bijzondere coachvraag. Zo’n vraag die je als leek in jouw ogen overal kan stellen. Ik wilde mij wat beter voelen in groepen. Wat meer mijzelf zijn, wat meer opvallen, wat minder grijze muis. Niet spannend, maar toen ik begon was de situatie iets anders, door een ongeluk zat ik lichamelijk in de lappenmand en ik had moeite om te accepteren dat ik ook maar mens was. Ik legde de lat hoger, hoger en hoger.

Twee vragen die voor mij geen enkel verband met elkaar hadden. En wie weet nou beter hoe ik in elkaar zit dan ik. Nou daar kunnen ze bij Unlimited People een antwoord op geven. Ze zeggen niet hoe je in elkaar zit maar houden je een spiegel voor. En dat is niet altijd leuk, grappig of fijn, nee dat doet soms een beetje pijn, soms een beetje verdriet, maar het zorgt er vooral voor dat het een traject waar je je hele toekomst wat aan hebt. Ik heb mijzelf beter leren kennen, waar komen dingen vandaan, hoe kan ik er mee omgaan en hoe zorg ik ook gewoon goed voor mijzelf. Het klinkt allemaal heel soft, maar ik kan je vertellen voor mij was het alles behalve soft. Door de aanpak op 3 niveaus, vallen zaken in elkaar en heb je bruikbare handvatten voor de toekomst. Bij mij heeft dit gezorgd voor bewuste keuzes om een balans te vinden tussen werk en prive, te geloven in mijzelf en vertrouwen te geven aan mijn omgeving.

Paulien

Na een zwaar privéjaar en een reorganisatie voor de boeg op het werk, wilde ik gestut worden om mezelf niet te verliezen. Via mijn werkgever startte ik een programma bij Unlimited People. De spiegel van Victor, de diepte in met Barbara en letterlijk en figuurlijk bij jezelf blijven met Ivo waren helend en fijn. Ik kijk terug op een mooie periode en breng het geleerde ook nog iedere dag in de praktijk.

Je monster temmen, erop vertrouwen dat er precies gebeurt wat je nodig hebt en dicht bij jezelf blijven is nog steeds mijn leidraad en een uitdaging om te volgen. Ik voel veel beter bij mezelf wat dingen met me doen, wat ik nodig heb en belangrijk vind. Kortom, het coachingstraject is echt een kadootje geweest en heeft me meer rust en stevigheid gegeven. Ik kan nu mezelf stutten.

Carin

Begin januari 2016 was het begin van de moeilijkste periode van mijn leven, een Burn Out. Ik had een bijzonder druk leven waarin ik eigenlijk 6 dagen in de week bezig was met werken en sporten. Ik stortte compleet in en wist echt niet wat ik met mijzelf aan moest. Gelukkig kwam ik via een zoektocht op internet bij Victor, Barbera en Ivo (Unlimited People) uit. Zij hebben mij met problemen uit het heden en verleden leren omgaan en geleerd om niet te streng voor mijzelf te zijn.

Wat zo ontzettend fijn aan Unlimited People was, is dat ik niet als een nummertje werd gezien. Hoe vaak Victor niet met mij in de avond aan de telefoon heeft gezeten en mij constant door de stappen in mijn hoofd heeft geleid, kan ik echt niet op 2 handen tellen. Uiteindelijk leerde ik dat ik veel te streng voor mijzelf was en dat gedachten die jezelf omlaag brengen, niet echt zijn, maar slechts gedachten zijn die weer voorbij vliegen (klinkt heel zweverig, is het helemaal niet).

Het heeft mij nu, bijna 12 maanden later, gemaakt tot een persoon die elke dag nog profijt heeft van de geleerde technieken van Victor, Barbera en Ivo. Het was absoluut geen makkelijke weg om te nemen. Ben mijzelf ontzettend vaak tegen gekomen maar op een gegeven moment vielen na een aantal sessies alle puzzelstukjes op elkaar. Ik voel mij sterker/gelukkiger dan ooit en ben bovenstaand 3 tal nog elke dag dankbaar dat zij de tijd hebben genomen om mij oprecht te helpen.

John, 28 jaar

In 2016 heb ik een burn out gekregen door de combinatie van teveel stress op het werk en mijn privé situatie. Ik zag het even helemaal niet meer zitten. Ik moest om alles huilen terwijl ik juist een opgeruimd en vrolijk mens ben. Door intensieve begeleiding van Unlimited People ben ik er weer boven op gekomen. Ik had ook meteen een klik met deze professionele mensen en ik had al snel het vertrouwen dat ze mij weer uit deze afschuwelijke burn out konden trekken.

Door persoonlijke begeleiding ben ik gaan graven in mijn verleden en erachter gekomen dat ik niet zo perfectionistisch hoef te zijn en me niet overal verantwoordelijk over moet voelen. Bovendien hoeft niet alles leuk te zijn, geef toe aan je verdriet. Door coachende en psychologische begeleiding ben ik gaan inzien wat mijn valkuilen waren. De ondersteuning die ik hierbij kreeg op het lichamelijk vlak door middel van osteopathie heeft ook mijn herstel versneld.

Anita

Ik ben eind 2015 in gesprek geraakt met Unlimited People nadat ik mij had ziek gemeld met een hele stevige burn out. Ik wilde dolgraag al het mogelijke doen om duurzaam te herstellen. Ik realiseerde me snel dat ik heel goed in de spiegel moest kijken om te leren van waar het misging. Via een vriendin kwam ik in contact met Unlimited People.

Wat me vooral aansprak was de integrale benadering met aandacht voor gevoel, gedachten en lichamelijke gewaarwordingen. Na een intake met Barbara raakte ik er snel van overtuigd dat dit een succesvolle aanpak met blijvend herstel zou kunnen zijn. Nu, een jaar na de intake, kan ik zeggen dat dit traject me veel heeft gebracht. Het programma vereist echt de nodige inzet om goed naar jezelf te kijken maar dat wordt beloond.

Ik ben ongeveer 3 maanden na de start begonnen met de re-integratie. De effecten van het programma werken lang door. Alles wat je leert kun je gebruiken, het is afhankelijk van je eigen inzet en ambitie hoe ver je doorgroeit. Bij mij heeft een verdere bewustwording ervoor gezorgd dat ik andere accenten in mijn werk ga zetten. De niet aflatende inzet en enthousiaste betrokkenheid van Barbara, Victor en Ivo en de altijd gastvrije ontvangst in hun praktijk helpen enorm bij de groei die je doormaakt.

Man, 55 jaar

Book your tickets

Call Now Button