Wat is echt essentieel in ons leven?

wat is essentieel in ons leven?

Deze vraag is nu relevanter dan ooit.

Te midden van deze crisis worden wij herinnerd aan iets dat onze moderne cultuur is vergeten, namelijk dat er twee draden door ons leven lopen.
De ene trekt ons de wereld in om dingen te bereiken en te laten gebeuren, de andere trekt ons terug van de wereld om onszelf te voeden, aan te vullen en bij te tanken.

Als we de tweede draad negeren, is het veel moeilijker, vooral in deze tijden, om contact te maken met jezelf en met de mensen om je heen. Je weet dan even minder goed wat je behoeften zijn, je dromen en passies en hoe jij je ergens bij voelt. Dus wat is nou echt essentieel in ons leven?

Zoals menig filosoof uit elke traditie ook heeft gezegd: Om de wereld echt te kennen, moet je eerst jezelf kennen.
Om er maar één te citeren, Lao Tzu:

“Knowing others is knowledge, knowing yourself is wisdom.”

De Nederlandse vertaling van dit citaat van Lao Tzu is:

“Anderen kennen is kennis, jezelf kennen is wijsheid.”

Jezelf leren kennen is essentieel

Jezelf leren kennen noemen we bij Unlimited People persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Zelfontwikkeling is essentieel in ons leven en biedt jou de mogelijkheid om te groeien. Het biedt jou de mogelijkheid om los te laten wat jou niet meer dient en het biedt jou de mogelijkheid om jouw focus te richten op waar jij naartoe wil, terwijl jij het proces daar naartoe omarmt. Om jou in dit proces te begeleiden biedt Unlimited People verschillende maatwerk programma’s waaronder: Persoonlijke Effectiviteit, Persoonlijk Leiderschap en de True Friend Sessies.

Voel je vrij om contact op te nemen en met één van onze coaches en te bespreken wat er op dit moment bij jou speelt en wat jouw wens is. Aan de hand van dit gesprek zal er een match worden gemaakt met het programma dat daar volledig bij aansluit.

Thank you for growing with us!

 

Print your tickets

Call Now Button