Mijn Persoonlijke ontwikkeling
Training, coaching, advies

Unlimited People biedt programma's aan waardoor je steeds bewuster wordt en je blijft ontwikkelen. Persoonlijke ontwikkeling kan plaatsvinden zolang je ervoor open staat. De trainingen gaan dieper dan gedrag, kwaliteit en overtuigingen. We breken door belemmeringen. Deelnemers worden zich bewust van drijfveren en emoties waardoor ze bewuster en effectiever communiceren.

Met de kennis en handvatten raken deelnemers onbegrensder in kunnen, doen en voelen. Het succes van de training ligt in de maximale aandacht en ruimte voor ieders onbegrensde groeiproces.

Persoonlijke effectiviteit

Persoonlijk Effectiviteit. Programma voor persoonlijke Ontwikkeling bij Unlimited People

Bij persoonlijke effectiviteit draait het om:

  • Duidelijk communiceren, presenteren, vergaderen
  • Vergroten van het zelfvertrouwen, beter omgaan met stress, hoge werkdruk
  • Herkennen en sturen van het effect van het eigen gedrag op anderen
  • Effectief samenwerken, met behoud van focus op eigen doelen en belangen
  • Daadkrachtig optreden, keuzes maken en beslissingen nemen
  • Loslaten van sociale angsten en assertief voor zichzelf opkomen
  • Een positieve impuls geven aan werk, carrière, relatie en leven

Doorbraakcoaching

Doorbraakcoaching. Programma voor persoonlijke ontwikkeling bij Unlimited People

De Doorbraakcoaching methode is zeer effectief voor particulieren en professionals die belemmerende patronen willen transformeren.

Merk je dat je niet vooruit komt in je mentale/ emotionele ontwikkeling en heb je behoefte aan effectieve begeleiding van een expert? Voel je vrij dan om je door ons te laten informeren.

Relatietherapie

unlimited people relatietherapie

Het overgrote merendeel van stellen is onbewust onbekwaam als partners. Hoe dat mogelijk is? Geen juf of meester heeft ze ooit geleerd hoe relaties, emoties, verbintenissen ‘werken’. Onverwerkte patronen uit je jeugd geef je klakkeloos door, angsten leven voort, technieken ontbreken.

Een Unlimited liefdesrelatie keert deels terug naar het fijne warme gevoel van ‘in het begin’ en gaat in werkelijkheid verder vooruit dan je had kunnen wensen: verdiept, verrijkt en versterkt verbonden.

Emotionele en mentale begeleiding bij echtscheiding

emotionele en mentale begeleiding echtscheiding

Bij Unlimited People zijn we gespecialiseerd in het begeleiden van mensen door emotionele, mentale processen. Ook mensen die scheiden of zijn gescheiden, begeleiden we door de diverse stadia van verwerking en helpen we richting te geven aan hun nieuwe leven.

Om er sterk en gelukkig uit te komen, is het belangrijk dat je alle emotionele en mentale aspecten adresseert. Onze coaches begeleiden je hierin.

Doorbraakcoaching voor tieners

http://www.dreamstime.com/-image14815684

Denk je bij stress ook meteen aan ouwe mensen? Fout! Het is echt zo dat kinderen, zelfs baby’s al zware stress kunnen ervaren.

Unlimited People heeft een prachtige manier ontwikkeld waarmee ze al jarenlang mensen – en tieners zijn net mensen – in hele korte tijd van stress kunnen verlossen. We doen dat in groeps- en individuele sessies. Altijd persoonlijk en gericht op doorbraak.

Long Covid

 

Long COVID, ofwel post-COVID syndroom, verwijst naar aanhoudende gezondheidsproblemen die sommige mensen ervaren nadat ze hersteld zijn van COVID-19. Deze symptomen kunnen weken of zelfs maanden aanhouden en kunnen van persoon tot persoon verschillen.

Voorbeelden van langdurige klachten zijn vermoeidheid, benauwdheid, vergeetachtigheid, spierpijn, hartkloppingen en pijn.

Book your tickets

Call Now Button