Mijn Persoonlijke ontwikkeling
Training, coaching, advies

Unlimited People biedt programma's aan waardoor je steeds bewuster wordt en je blijft ontwikkelen. Persoonlijke ontwikkeling kan plaatsvinden zolang je ervoor open staat. De trainingen gaan dieper dan gedrag, kwaliteit en overtuigingen. We breken door belemmeringen. Deelnemers worden zich bewust van drijfveren en emoties waardoor ze bewuster en effectiever communiceren.

Met de kennis en handvatten raken deelnemers onbegrensder in kunnen, doen en voelen. Het succes van de training ligt in de maximale aandacht en ruimte voor ieders onbegrensde groeiproces.

Persoonlijke effectiviteit

dreamstimeextrasmall_5170543

Bij persoonlijke effectiviteit draait het om:

  • Duidelijk communiceren, presenteren, vergaderen
  • Vergroten van het zelfvertrouwen, beter omgaan met stress, hoge werkdruk
  • Herkennen en sturen van het effect van het eigen gedrag op anderen
  • Effectief samenwerken, met behoud van focus op eigen doelen en belangen
  • Daadkrachtig optreden, keuzes maken en beslissingen nemen
  • Loslaten van sociale angsten en assertief voor zichzelf opkomen
  • Een positieve impuls geven aan werk, carrière, relatie en leven

Midi crises, de 30-ers dip

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photos-skateboarder-woman-jumping-showing-thumbs-up-image25238888

Steeds vaker zijn het juist de jongere professionals die vastlopen. Was de midlife crisis een decennium geleden nog het unieke domein voor vijftigplussers, nu zijn het vooral de dertigers die in een crisis belanden. Ze zijn opgegroeid met het idee dat ze alle kansen hebben, dat geluk, carrière en gezondheid maakbaar zijn.

Ze moeten alles constant voor elkaar hebben terwijl dat steeds moeilijker is in de nieuwe economische orde waar vastigheid een vies woord is. De lat ligt hoog, zelfopgelegde overtuigingen knellen. Stress en depressie liggen op de loer.

 

 

Relatietherapie

unlimited people relatietherapie

Het overgrote merendeel van stellen is onbewust onbekwaam als partners. Hoe dat mogelijk is? Geen juf of meester heeft ze ooit geleerd hoe relaties, emoties, verbintenissen ‘werken’. Onverwerkte patronen uit je jeugd geef je klakkeloos door, angsten leven voort, technieken ontbreken.

Een Unlimited liefdesrelatie keert deels terug naar het fijne warme gevoel van ‘in het begin’ en gaat in werkelijkheid verder vooruit dan je had kunnen wensen: verdiept, verrijkt en versterkt verbonden.

 

 

 

Doorbraakcoaching voor tieners

http://www.dreamstime.com/-image14815684

Denk je bij stress ook meteen aan ouwe mensen? Fout! Het is echt zo dat kinderen, zelfs baby’s al zware stress kunnen ervaren. Unlimited People heeft een prachtige manier ontwikkeld waarmee ze al jarenlang mensen – en tieners zijn net mensen – in hele korte tijd van stress kunnen verlossen. We doen dat in groeps- en individuele sessies. Altijd persoonlijk en gericht op doorbraak.

Burn-out preventie

gezond en vitaal

Een gezonde en vitale, energieke medewerker is herkenbaar aan zijn/haar gedrag: ze verzetten bergen werk, gaan altijd door doen extra werk en zeggen vrijwel nooit nee. Ze hebben een ‘can do’ mentaliteit en nemen verantwoordelijkheid voor het produceren van resultaat. Qua drijfveren is zijn deze aanpakkers geen homogene groep. Ze worden gedreven door angst, inhoud of moreel.

Mini cursus Energiemanagement

burn-out preventie stressreductie

We moeten veel van onszelf: werken, sporten, aandacht besteden aan een partner of gezin en liefst een bloeiend sociaal leven… Soms is je batterij met energie echt even leeg maar gaan we toch gewoon door. Dit, in combinatie met stress, kan uitmonden in een burn out of chronisch vermoeidheid. Wat te doen?