Emotionele en mentale begeleiding bij echtscheiding

Duurzame verwerking van een scheiding

Een scheiding is een stap waar veel emotionele, mentale (en praktische) vaardigheden voor nodig zijn. Dat geldt voor alle betrokkenen: jezelf, je kinderen, je ex partner. En dan heb je ook nog te maken met je familie, vrienden, vriendinnen en collega’s. iedereen wordt aangeraakt en vindt iets.

Maar wat vind jíj, wat wil jíj nu echt voor jezelf, voor je kinderen? Wat zegt je hart, wat roept je hoofd? Ben je wel in staat om goede beslissingen te nemen, of om dicht bij je pure emotie te komen? Durf je je hart te volgen?

Wat heb jij nu nodig?

Bij Unlimited People zijn we gespecialiseerd in het begeleiden van mensen door emotionele, mentale processen. Ook mensen die scheiden of zijn gescheiden, begeleiden we door de diverse stadia van verwerking en helpen we richting te geven aan hun nieuwe leven.

Het begint met de simpele vraag: wat heb jij nu op dit moment nodig?

Barbara Kok, emotietherapeut: “Sta jij voor een scheiding? Of is jouw scheiding al een voldongen feit? Is het misschien al jaren geleden dat jullie uit elkaar gingen? Wanneer je, op welk moment dan ook in je leven, te maken krijgt met een scheiding, dan weet je dat die gebeurtenis diepe sporen in je leven nalaat. Vooral in het begin kun je door een diep dal gaan, helemaal wanneer de scheiding voor jou onverwacht kwam. Maar ook jaren later kan een niet goed verwerkte scheiding je nog behoorlijk parten spelen. Om er als sterker, beter en gelukkig mens uit te komen is het belangrijk dat je alle emotionele en mentale aspecten adresseert.”

Unlimited People is gespecialiseerd in het begeleiden door emotionele en mentale processen. We lichten de mogelijkheden graag toe in een persoonlijk gesprek. Neen vrijblijvend contact op en infomeer naar emotionele en mentale begeleiding echtscheiding.

Book your tickets

Call Now Button