Doorbraakcoaching 4x 2,5 uur

Merk je dat je niet vooruit komt in je mentale/ emotionele ontwikkeling en heb je behoefte aan effectieve begeleiding van een expert? Kies dan voor Doorbraakcoaching. Het programma bestaat uit een intakegesprek, 4 Doorbraakcoaching sessies van 2,5 uur plus een evaluatie.

Tijdens het Doorbraakcoaching traject word jij je bewust van je belemmerende patronen en drijfveren. Zodra jij heel gedetailleerd bewust bent van wat jou op het diepste niveau belemmert, kun jij de patronen loslaten die jou niet meer dienen en vanuit vrijheid keuzes maken. Je ontdekt jouw onbegrensde potentieel en gaat actief aan de slag met nieuwe tools om jouw ultieme coachdoel te bereiken.

Doorbraakcoaching bestaat uit 4 x één op één sessies van 2,5 uur onder begeleiding van een Unlimited Doorbraakcoach. De investering voor het programma bedraagt €1960,- excl. BTW (Inclusief intake, 4 coachingsessies en een evaluatie).

De Doorbraakcoaching methode is zeer effectief voor particulieren en professionals die belemmerende patronen willen transformeren.

Neem direct contact op en plan al binnen 3 dagen een intakegesprek met één van onze specialisten en start jouw programma binnen 5 dagen.

Book your tickets

Call Now Button