De invloed van Persoonlijk Leiderschap op geluk – video

Barbara Kok over de Training Persoonlijk Leiderschap

Barbara Kok deelt wat voor invloed de Training Persoonlijk Leiderschap heeft op persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Want hoe kun je goed leiding geven als jij jezelf nog niet kent?

Barbara Kok over de invloed van Persoonlijk Leiderschap

 

Er zijn momenten in je leven waarin je tegen jezelf aanloopt. Het kan zijn dat je voelt dat je geen contact met jezelf maakt, of dat je jezelf überhaupt niet voelt. Dit kan zich zelfs uiten in een burn out op den duur. Zodra het ongemak groot genoeg is starten mensen hun persoonlijke ontwikkeling & professionele groei. Unlimited People biedt programma’s aan waarmee je in korte tijd dit kan realiseren. Zo ook de Training Persoonlijk Leiderschap.

Het moment waarop jij bewust wordt, je verantwoordelijkheid pakt en je leven in handen gaat nemen. Dit is het begin van persoonlijk leiderschap.

Waar start persoonlijk leiderschap?

Persoonlijk leiderschap begint bij jezelf weer te leren kennen en jezelf volledig accepteren. Dat zit allemaal op het niveau van overtuigingen. Dus de dag dat ik naar binnen durf te gaan, ga voelen en mijn overtuigingen aan durf te gaan. Daar start het. Dit gaat in kleine stappen die jouw wereldbeeld verruimen.

Pijn vermijden om te overleven

Het zit er ingebakken om te vermijden. Het is ons oerinstict. Wij willen overleven. Om te overleven vermijden we gevaar. Dat is het survival systeem van de mens. Het is heel interessant om te weten dat we 85% van de tijd hiermee bezig zijn. Dus onze focus ligt onbewust 85% van de tijd op wat niet goed gaat. Dit is hoe we het contact verliezen met ons gevoel. We zijn maar 15% bezig met waar we blij van zijn wat is goed voor mij.

Persoonlijk leiderschap is de basis van geluk

Persoonlijk leiderschap is de basis om gelukkig te worden. Als ik mezelf leer kennen, dan kan ik me ook verhouden tot een ander.
Mensen die tegen zichzelf aanlopen in hun carrière missen vaak zingeving. Dit kan je alleen ervaren als je jezelf voelt. Zingeving kan je alleen ervaren als je jezelf kan voelen.

Zodra je naar binnen gaat vind je het grote potentieel van wie je werkelijk bent. Mensen die bij Unlimited People een programma hebben gedaan zijn weer in contact met zichzelf. Dan gaat creativiteit weer stromen. Als je zelf weer voelt, dan gaat ook passie weer stromen en dan gaat het lijf weer voelen. Dan kunnen we gaan praten in hoe je dit kan implementeren in je leven.

Start de Training Persoonlijk Leiderschap

Start jouw Persoonlijk leiderschap direct en bestel het boek van de Training Persoonlijk Leiderschap . Neem contact op om  je aan te melden voor de volgende Training Persoonlijk Leiderschap.

Thank you for growing with us!

Print your tickets

Call Now Button