Gratis loopbaanadvies in de “Week van de Loopbaan”

Gratis loopbaanadvies in de week van de loopbaan bij Unlimited People

In deze voor veel mensen uitdagende tijd geeft Unlimited People jou graag een extra steuntje in de rug. In de week van de loopbaan (14 tot 19 september) geven de loopbaancoaches van Unlimited People daarom gratis loopbaanadvies op maat op aanvraag. Meld je hieronder snel aan om verzekerd te zijn van een plek.

Bespreek jouw loopbaan met een expert in loopbaanadvies

Het loopbaanadvies is óók onderdeel van ons mobiliteit programma.  In de week van de loopbaan bieden we het loopbaanadvies kosteloos aan, bestaande uit:

  • Een gratis sessie coaching
  • Een gratis check van je cv en motivatie brief
  • Een vindbaarheidcheck op LinkedIn
  • Tips hoe jij jezelf onderscheidend maakt tijdens de sollicitatie procedure

Unlimited People is al ruim 13 jaar expert op het gebied van loopbaanadvies en mobiliteit. Bewezen succesvolle programma’s die je mentaal en emotioneel weer in balans brengen, jou en jouw talent volledig bekrachtigen om volledig “vrij” de weg te ontwikkelen naar jouw ideale loopbaan. Onze unieke en holistische aanpak, gericht op zowel mentaal, emotioneel als fysiek welzijn, is de voorwaarde voor diepgaande en duurzame resultaten. De basis voor een leven lang leren en ontwikkelen.

Wil je van ons unieke aanbod met gratis loopbaanadvies gebruik maken? Bel dan direct via 070 7370392 of mail naar office@unlimitedpeople.nl, we hebben beperkte plekken dus meld je zo snel mogelijk aan om verzekerd te zijn van een plek.

Aanmelden Gratis loopbaanadvies

Voer hieronder het formulier in om je aan te melden voor het gratis loopbaanadvies. Office neemt zo snel mogelijk contact op om je aanmelding te bevestigen en jouw afspraak in te plannen. Er zijn beperkte plekken beschikbaar. Zorg dat je er snel bij bent.

Contact opnemen

 

Testimonials:

Al jaren ben ik aan mezelf aan het werk. Dat is best bijzonder, aangezien ik de 30 nog niet behaald heb. Veel verschillende invalshoeken hebben me al wat vooruit geholpen, maar toch liep ik op het werk vast in mijn eigen gedrags- en denkpatronen. Ik zat in een neergaande spiraal. Bij Unlimited People heb ik indrukwekkende coaching sessies mogen ervaren; Wat een EYE-OPENER! Het inzicht in welke patronen je gedrag en denken bepalen zijn een begin van een reis naar zelfverbetering. Want hoewel je meteen wel verandering merkt, dit is een proces voor jaren.

 

Het mooie van Unlimited People is dat je bij alle coaches merkt dat ze zich volledig toewijden aan jouw ontwikkeling. Je bent niet een nummertje, maar er wordt ECHT naar je geluisterd, oprecht met je meegedacht en met compassie op je verbeterpunten gewezen. Vanwege mijn positieve ervaring heb ik me direct voor de vervolgcursus opgegeven. Ik kan Unlimited People aan iedereen aanraden (en tot op heden doe ik dat ook om me heen).

Meer Testimonials lezen

Print your tickets

Call Now Button