Mijn professionele groei

Vernieuwing is essentieel. Proposities worden steeds herzien en businessmodellen tegen het licht gehouden. Maar hoe krijg je de mensen die hier moeite mee hebben weer productief en in beweging zonder conflicten?

Door middel van de programma's voor professionele groei prikkelen en cultiveren we het zelflerend vermogen voor nieuwe energie.

Unlimited People helpt mensen om individueel en als groep in een nieuwe dynamiek te komen. Dat doen we met maatwerkprogramma’s variërend van workshops, heisessies, gefaciliteerde boardroommeetings tot directe coaching. Zo ontwikkelen de deelnemers vaardigheden waarmee ze zich als groep – als vanzelf – steeds opnieuw uitvinden, herdefiniëren, toekomstbestendig maken bij nieuwe regels, nieuwe richtlijnen, een nieuw speelveld. Zodat de organisatie continu ontwikkelt, innoveert en niet pas in actie komt bij een noodsituatie. Er ontstaat een constante cyclus van kritisch naar binnen kijken in de organisatie.

Empowerment programma

admin-ajax.php

Er worden hoge eisen gesteld aan professionals en leidinggevenden. Er is vrijwel geen organisatie waar krimp, het nieuwe werken, verandermanagement, taakverschuivingen of herziening van strategie niet aan de orde zijn. Dat vergt een keur aan vaardigheden die tot enkele jaren geleden niet aan de orde waren.

Persoonlijke effectiviteit

dreamstimeextrasmall_5170543

Unlimited People gaat dieper, verder dan alleen trainingen op gedrag, kwaliteiten en overtuigingen. We breken door belemmeringen en mikken op potentieel, toekomstperspectief en het formuleren van persoonlijke doelen.

 

 

Outplacement en re-integratie

http://www.dreamstime.com/stock-photo-hurry-business-man-climbing-up-stairs-image14983210

Laten we het UP-placement noemen, dus: up, of ‘op’ naar de volgende stap in iemands carrière. Omdat het moet of omdat het kan? Het is hoe dan ook zaak dat degene die is bedankt, begeleid wordt in zijn/haar mobiliteit. En een kans ervaart op groei, ontwikkeling, vrij van angsten.

 

Executive coaching Lonely at the top?

burn-out preventie stressreductie

Grote ondernemers, bestuurders, topsporters. Sommige mensen leggen zichzelf extreem hoge eisen op. Intellectueel, geestelijk, emotioneel en fysiek is de druk om te presteren buitenproportioneel groot. Het is niet eenvoudig om een sparringpartner te vinden op gelijkwaardig, vertrouwelijk niveau. Laat staan om kwetsbaar te zijn.

Consultancy

 
consultancy

Gaat het goed met de mensen in uw organisatie, zitten uw mensen op de juiste plek? Wat is het afbreukrisico, waar schieten ze tekort of werken ze onder hun niveau? Wat is het risico op stressklachten zoals een burn-out? Hoe haalt u het beste in uw mensen naar boven?

 

Werkkracht innovatie

coaching advies pay it forwardBij ieder verbeter/kantelproces moeten de mensen mee. Dat kunnen wij. Unlimited People helpt mensen om individueel en als groep in een nieuwe dynamiek te komen. Om vaardigheden te ontwikkelen waardoor ze zich als groep steeds opnieuw uitvinden, herdefiniëren, toekomstbestendig maken bij nieuwe regels, nieuwe richtlijnen, een nieuw speelveld.

Pay it forward

 

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photos-mature-man-sitting-white-background-image7456878In een maatschappelijke organisatie gelden andere mores, er heerst een eigen cultuur en dynamiek. Die vragen om andere strategieën, nieuwe invalshoeken en een andere benadering. Wat komt u daarbij tegen? Welke vaardigheden zet u in? Een persoonlijk coach begeleidt u bij deze stappen.