Mijn professionele groei

Vernieuwing is essentieel. Proposities worden steeds herzien en businessmodellen tegen het licht gehouden. Maar hoe krijg je de mensen die hier moeite mee hebben weer productief en in beweging zonder conflicten?

Door middel van de programma's voor professionele groei prikkelen en cultiveren we het zelflerend vermogen voor nieuwe energie.

Unlimited People helpt mensen om individueel en als groep in een nieuwe dynamiek te komen. Dat doen we met maatwerkprogramma’s variërend van workshops, heisessies, gefaciliteerde boardroommeetings tot directe coaching. Zo ontwikkelen de deelnemers vaardigheden waarmee ze zich als groep – als vanzelf – steeds opnieuw uitvinden, herdefiniëren, toekomstbestendig maken bij nieuwe regels, nieuwe richtlijnen, een nieuw speelveld. Zodat de organisatie continu ontwikkelt, innoveert en niet pas in actie komt bij een noodsituatie. Er ontstaat een constante cyclus van kritisch naar binnen kijken in de organisatie.

Gratis loopbaanadviestraject

Tijdelijk geven de loopbaancoaches van Unlimited People een gratis loopbaanadviestraject, gesubsidieerd door de overheid ter waarde van 700 euro. Er zijn beperkte plekken beschikbaar. Meld je direct aan om van dit mooie aanbod te kunnen profiteren.

Consultancy

consultancy

Gaat het goed met de mensen in uw organisatie, zitten uw mensen op de juiste plek? Wat is het afbreukrisico, waar schieten ze tekort of werken ze onder hun niveau? Wat is het risico op stressklachten zoals een burn-out? Hoe haalt u het beste in uw mensen naar boven?

Persoonlijke effectiviteit

dreamstimeextrasmall_5170543

Unlimited People gaat dieper, verder dan alleen trainingen op gedrag, kwaliteiten en overtuigingen. We breken door belemmeringen en mikken op potentieel, toekomstperspectief en het formuleren van persoonlijke doelen.

 

 

Mobiliteit

http://www.dreamstime.com/stock-photo-hurry-business-man-climbing-up-stairs-image14983210

Laten we het UP-placement noemen, dus: up, of ‘op’ naar de volgende stap in iemands carrière. Omdat het moet of omdat het kan? Het is hoe dan ook zaak dat degene die is bedankt, begeleid wordt in zijn/haar mobiliteit. En een kans ervaart op groei, ontwikkeling, vrij van angsten.

Executive coaching Lonely at the top?

burn-out preventie stressreductie

Kleine en grote ondernemers, bestuurders, topsporters. Veel mensen leggen zichzelf extreem hoge eisen op. Intellectueel, mentaal, emotioneel en fysiek is de druk om te presteren tegenwoordig buitenproportioneel groot. Het is niet eenvoudig om de juiste sparringpartner te vinden op gelijkwaardig, vertrouwelijk niveau. Laat staan om kwetsbaar te kunnen zijn.

Book your tickets

Call Now Button