De online Spiegelclub blijkt groot succes

Spiegelclub Amsterdam, Rotteredam, Voorburg. Spar met gelijkgestemden ná een programma bij Unlimited People of Burn Out Poli

Uit ervaring is gebleken dat de online Spiegelclub vertrouwd voelt. Deelnemers van Spiegelclub Voorburg waren zeer positief en hebben de toegevoegde waarde al vanuit huis mogen ervaren.

Hoe zou het zijn voor je om met gelijkgestemden te sparren? Mensen die net als jij een stap hebben gemaakt na hun Unlimited People/ Burn Out Poli programma? Hoe is het voor je om elkaar af en toe te kunnen ont-moeten in een veilige omgeving en elkaars belevenissen en uitdagingen te bespreken en op die manier nóg een stap te kunnen maken in jouw groeiproces.

Sharing is growing

Unlimited People is met veel oud-cliënten in gesprek gebleven en naar aanleiding daarvan hebben we regelmatig de vraag gekregen om na een programma te kunnen sparren met elkaar. Hierdoor is het idee ontstaan een “Spiegelclub” op te richten. Om zo op een informele manier en in een ontspannen sfeer met elkaar in gesprek te blijven, elkaars ervaringen te delen en rond verschillende thema’s de diepte in te gaan zodat andere mensen uit de groep je kunnen helpen met zaken waar je tegenaan loopt. Een mogelijkheid om te leren van elkaar en te groeien door delen.

Het creëren van een veilige sfeer hierin vinden wij essentieel en daarom beloven wij dat vraagstukken met respect en vertrouwen behandeld worden.

Onze ervaren Doorbraakcoaches zullen de Spiegelclub Amsterdam, Rotterdam en Voorburg in goede banen leiden en je helpen jouw vrijheid verder te verdiepen.

Online Spiegelclub

De Spiegelclub bijeenkomsten vinden tijdelijk online plaats via ZOOM van 19.30 tot 21.30 uur. Zodra de omstandigheden wijzigen zullen de meetings weer plaatsvinden op de fysieke locaties in Amsterdam, Rotterdam en Voorburg.

We komen eens in de 4 weken bij elkaar. Voel je vrij om je aan te melden en deel te nemen op een datum dat het je schikt. Nu de Spiegelclub online is en afstand niets uit maakt, heb je extra mogelijkheden om uit te kiezen.

De bijdrage per bijeenkomst is €15,-. De online Spiegelclub wordt op de avond zelf verrekend door middel van een tikkie.

Volgende Spiegelclub bijeenkomsten

  1. Komende data voor Spiegelclub Amsterdam bekijken onder leiding van Doorbraakcoach Michael Beers.
  2. Data Spiegelclub Rotterdam bekijken onder leiding van Doorbraakcoach Marco van Doornekamp
  3. Volende data Spiegelclub Voorburg bekijken onder leiding van Doorbraakcoach Nick de Jong.

Print your tickets

Call Now Button