Podcast met Jan Bommerez en Barbara Kok over de impact van vastgezette emoties op gedrag

Podcast met Jan Bommerez en Barbara Kok over de impact van vastgezette emoties op ons gedrag.

Jan Bommerez post regelmatig over het belang van het toelaten van emoties. Een visie die Burn Out Poli eigenaresse en emotietherapeut Barbara Kok deelt. Goede reden om met deze fascinerende man de diepte in te gaan over de impact van vastgezette emoties op ons leven. Beluister de nieuwe Burn Out Poli podcast met Jan Bommerez en Barbara Kok. Voel je vrij om een reactie achter te laten. We zijn benieuwd naar wat je ervan vindt.

Luister de podcast met Jan Bommerez en Barbara Kok

Emoties zijn lichaamsreacties. Gezond omgaan met emoties is de basis wat iedereen op jonge leeftijd al zou moeten leren. Het weten hoe je systeem in elkaar zit, zou ons veel onnodig lijden besparen. Emoties horen bij ons beschermingsmechanisme en stellen ons in staat om snel te reageren. Door een emotie toe te laten, de ruimte te geven en zijn natuurlijke curve te laten maken kunnen we vastgezette emoties en trauma ontladen. Wanneer de energie de kans krijgt stroomt het door het lichaam heen. Het gaat over toelaten, accepteren en overgave. Dit kun jij leren.

Coaching programma emoties leren loslaten

Wordt jij ook nog regelmatig getriggerd en is de tijd nu rijp om dit los te laten? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. Naast burn out preventie en burn out behandelingen bij Burn Out Poli, bieden wij ook programma’s aan voor jouw persoonlijke of professionele ontwikkeling onder het label Unlimited People die je in jouw specifieke behoefte ondersteunen.

Om de juiste match vinden bespreken we de mogelijkheden voor jou graag in een persoonlijk gesprek. Voel je vrij om direct contact op te nemen.

Opleiding tot Doorbraakcoach

Ben je nieuwsgierig naar de holistische jaaropleiding tot Doorbraakcoach? Ga dan naar Unlimited Academy.

Bewustwording is de eerste stap voor jouw ontwikkeling. Bedankt voor het luisteren naar deze podcast met Jan Bommerez en Barbara Kok over de impact van vastgezette emoties op ons leven.

 

 

 

 

 

Print your tickets

Call Now Button