Burn out & stress

Interventies, burn-out behandeling
maximaal effect, snel en duurzaam

Op het moment dat een werknemer om lichamelijke, mentale en/of emotionele redenen niet langer (volledig) aan het arbeidsproces kan deelnemen, hebben velen een probleem. De werknemer zelf, de werkgever, collega’s, het gezin van de werknemer. Om menselijke, praktische en financiële redenen is het daarom belangrijk dat de werknemer snel en duurzaam herstelt.

Unlimited People is met verschillende compacte programma’s specialist in het trainen, coachen en begeleiden van mensen. Hierbij staat voorop dat het effect maximaal, snel en langdurig moet zijn. Daarom benaderen we cliënten op verschillende niveaus en leren we ze zelf te leren veranderen, aanpassen, groeien of ontwikkelen. Toegespitst op de bestaande situatie en wensen maken we maatwerk programma’s.

3-D benadering voor snel en
duurzaam resultaat

Bij interventies richten we ons met zeer compacte, confronterende en effectieve programma’s op lichaam, geest en emotie. We kunnen meerdere disciplines tegelijk inzetten, waardoor bijvoorbeeld bij een burn-out medewerkers in 12 weken re-integreren.

We richten ons daarbij tegelijkertijd met:

1. Doorbraakoaching op de mentale toestand
2. Emotietraining op de emotionele beleving
3. Osteopathie en fysieke training

Dat levert bewezen langdurig en zeer snel (12 weken!) resultaat op… exit burn-out. Welkom groei naar uw volledig potentieel: bewust, gepassioneerd, energievol, in staat tot succes in prestaties en relaties.

Burn-out? Re-
integreren in 12 weken!

http://www.dreamstime.com/stock-image-portrait-happy-young-biznesmen-image12424821

Gemiddeld zit een opgebrande werknemer 40 weken op de bank volgens het CBS. Absoluut onaanvaardbaar en onnodig.

Eén op de acht werknemers is opgebrand. Met alle dramatische gevolgen voor de werknemer, het gezin, collega’s en werkgever. Onze Burn Out Poli biedt een intensief en relatief kort programma waarmee werknemers binnen 12 weken re-integreren.

Unieke 3-D benadering

 

bolletje

We hebben altijd keuze uit verschillende – elkaar onderling versterkende – disciplines. Zo bereiken we snel diepgaande resultaten die blijvend zijn. Voor echte verandering gaan we de confrontatie niet uit de weg. ‘Zonder wrijving geen glans.’

In onze Burn Out Poli behandelden we al honderden burn-out cliënten in een 12 weken durend programma uit hun burn-out.

Burn-out preventie
Training gezond en vitaal

gezond en vitaal

Een gezonde en vitale, energieke medewerker is herkenbaar aan zijn/haar gedrag: ze verzetten bergen werk, gaan altijd door doen extra werk en zeggen vrijwel nooit nee. Ze hebben een ‘can do’ mentaliteit en nemen verantwoordelijkheid voor het produceren van resultaat.

 

 

Burn out herstel programma

Op het moment dat een werknemer om lichamelijke, mentale en/of emotionele redenen niet langer (volledig) aan het arbeidsproces kan deelnemen, hebben velen een probleem. De werknemer zelf, de werkgever, collega’s, het gezin van de werknemer. Om menselijke, praktische en financiële redenen is het daarom belangrijk dat de werknemer snel en duurzaam herstelt.

Book your tickets

Call Now Button