Aanmelden Spiegelclub Amsterdam, Rotterdam of Voorburg

Spiegelclub Amsterdam, Rotteredam, Voorburg. Spar met gelijkgestemden ná een programma bij Unlimited People of Burn Out Poli

Heb jij je al aangemeld voor de Spiegelclub, maar nog geen bevestigingsmail ontvangen? Dan is het mogelijk dat jouw aanmelding om technische redenen niet is afgeleverd. Meld je hieronder direct opnieuw aan voor de Spiegelclub Amsterdam, Rotterdam of Voorburg.

Hoe zou het zijn voor je om met gelijkgestemden die net als jij een stap hebben gemaakt ná hun Unlimited People/ Burn Out Poli programma te sparren en op die manier nóg een stap te kunnen maken in jouw groeiproces?

Unlimited People is met veel oud-cliënten in gesprek gebleven en naar aanleiding daarvan hebben we regelmatig de vraag gekregen om na een programma te kunnen sparren met elkaar. Hierdoor is het idee ontstaan een “Spiegelclub” op te richten. Om zo op een informele manier en in een ontspannen sfeer met elkaar in gesprek te blijven, elkaars ervaringen te delen en rond verschillende thema’s de diepte in te gaan zodat andere mensen uit de groep je kunnen helpen met zaken waar je tegenaan loopt.

Een mogelijkheid om te leren van elkaar en te groeien door delen. Vanuit de visie “sharing is growing”.

Het creëren van een veilige sfeer hierin vinden wij essentieel en daarom beloven wij dat vraagstukken met respect en vertrouwen behandeld worden. Onze ervaren Doorbraak Coach zal de Spiegelclub in goede banen leiden en je helpen jouw vrijheid verder te verdiepen.

Wij stellen graag ruimte in Amsterdam, Rotterdam en Voorburg beschikbaar om de Spiegelclub te ontvangen. Noteer de komende data vast in jouw agenda.

De Spiegelclub Amsterdam

De Spiegelclub bijeenkomsten vinden elke eerste donderdag van de maand plaats van 19.30 tot 21.00 uur onder begeleiding van Inez Hafkamp.
We komen eens in de 4 weken bij elkaar, in een groep van 6 tot 8 personen.

Heb je interesse? Meld je dan direct aan via info@burnoutpoli.com. Je ontvangt een e-mail van ons ter bevestiging.

Locatie: Burn Out Poli, in het AOC gebouw op het Wilhelmina Gasthuisplein 326, 1054 SC Amsterdam.

De Spiegelclub Voorburg/Rotterdam

De Spiegelclub bijeenkomsten vinden elke laatste dinsdag van de maand plaats van 19.30 tot 21.00 uur onder begeleiding van Katelijne Ferman.
We komen eens in de 4 weken bij elkaar, in een groep van 6 tot 8 personen.

De bijdrage per bijeenkomst is €15,00 inclusief koffie, thee en koek.
Schrijf jij je in voor 3 opeenvolgende sessies, dan betaal je slechts €40,00.

Heb je interesse? Meld je dan direct aan via info@burnoutpoli.com. Je ontvangt een e-mail van ons ter bevestiging.

Locatie: Unlimited People, Herenstraat 55A te Voorburg.

 

Print your tickets

Call Now Button