Keuzes maken op basis van je eigen passies? Start Persoonlijk Leiderschap 3 maart

Opleiding Unlimited People Persoonlijk Leiderschap.

Wil je je leven een positieve draai geven? Eindelijk korte metten maken met oude saboteurs en balans in jouw werk- / privéleven creëren? Ga voor de Training Persoonlijk Leiderschap. De volgende lichting start op dinsdag 3 maart 2020.


De training Persoonlijk Leiderschap biedt jou de mogelijkheid om jezelf te verbeteren op alle punten die nu voor jou van belang zijn. Je maakt op een dieper niveau verbinding met jezelf en jouw omgeving. Je leert beter met stress om te gaan en gaat bewuste keuzes maken op basis van je passies.

Wat houdt mij tegen?

Zoals je wellicht weet zitten wij mensen vaak vast in mentale modellen die we, veelal onbewust, zelf hebben bedacht. Het is de kunst om bewust te worden van de belemmerende patronen en overtuigingen die je in de weg staan om te groeien. Zowel privé als professioneel.

Wat weerhoudt je er nu werkelijk van om vrij te leven of de volgende stap in je carrière te zetten en hoe ga jij dat nu doorbreken?

In een kleine groep train je in 8 avonden (2,5 uur) stapsgewijs door een mix van oefeningen, theorie en het delen van ervaringen. Je krijgt nieuwe inzichten over jezelf en hoe je jezelf ervaart in jouw omgeving.

Jij pakt de leiding terug over jouw leven en levensvreugde.

Meld je via het contactformulier aan voor de Training Persoonlijk Leiderschap en pak de leiding over jeZelf.

Je leven na de training Persoonlijk Leiderschap:
• Je hebt nu diepgaand hernieuwd contact met je authentieke zelf en hebt geleerd om van daaruit te leven en te werken.
• Je maakt nu keuzes in je leven op basis van je eigen passies en intrinsieke kracht in plaats vanuit (oude) belemmerende overtuigingen.
• Je ervaart helderheid in persoonlijke waarden en de manier waarop werk, relaties en andere activiteiten evenwichtig ingevuld kunnen worden.
• Je ervaart een buitengewone verhoging van jouw persoonlijke effectiviteit.

Testimonials van eerdere deelnemers:

‘Ik heb nu een gereedschapskist voor de komende 40 jaar.’

‘Onderzoekend, verdiepend en grensverleggend. Voor mij heel krachtig, ontroerend, best verrassend en gelijk in de praktijk te gebruiken zowel privé als zakelijk.’

‘Ik had hiervoor niet door hoe onbewust ik eigenlijk leefde. Ik ervaar een nieuwe beleving van mijn wereld.’

Neem direct contact op en meld je aan voor de Training Persoonlijk Leiderschap en pak de leiding over jeZelf.

Print your tickets

Call Now Button