Gun je relatie een APK; samen sterker het nieuwe jaar in!

Relatietherapie

De feestdagen horen een tijd te zijn vol intiem samenzijn, ontspanning en gezelligheid. Toch blijkt dat niet voor iedereen zo te werken. Juist in een tijd van ontspanning barst de bom omdat jullie relatie vol stress en ergernissen eigenlijk al een langere tijd onder spanning staat. Jullie denken wel van elkaar te houden maar je kunt het niet meer opbrengen er een positieve draai aan te geven.

De genadeklap volgt tijdens de feestdagen omdat je die spanning afreageert en projecteert op elkaar, je partner, degene die het dichtst bij jou staat. Die ergernis uit zich op allerlei zaken buiten jezelf: zij vindt dat hij wel wat meer begrip voor haar mag hebben. Hij ergert zich aan haar rondslingerende troep. Jullie ideeën over de opvoeding liggen mijlenver uit elkaar. Kortom, er zijn veel kleine en grote ergernissen die jullie samenzijn vertroebelt en eigenlijk lijkt een scheiding de enige optie. Dan stopt de pijn en ben je daar in ieder geval van af.

Of…… het leven samen is wel comfortabel maar je leeft een beetje langs elkaar heen. De spanning en intimiteit van ’t begin van jullie relatie is ook ver te zoeken. Seks geeft al lang niet meer de verbinding waar je naar zoekt en je ziet dat jullie steeds verder weg drijven van elkaar.

Elk jaar in januari, na de feestdagen en net met de start van het nieuwe jaar, horen we het vervelende bericht ‘We gaan scheiden’. Terwijl de buitenwacht dacht dat jullie gelukkig waren, namen jullie bij de kerstboom het besluit een punt te zetten achter jullie relatie. Was het inderdaad gebrek aan intimiteit die de emmer deed overlopen, was er geen goed gesprek meer mogelijk of hebben jullie non-stop ruzie gemaakt bij de haard?

Maar… is er echt geen uitweg meer? Ligt het echt alleen aan hem/haar? Waar komen jullie individuele frustraties vandaan? Voordat je echt besluit uit elkaar te gaan, is het tijd voor een relatie-APK. Zomaar een streep zetten onder jaren van lief en leed brengt niet alleen veel nare praktische zaken om te regelen met zich mee, maar ook veel verdriet voor jullie en jullie naasten.

Unlimited People nodigt jullie graag uit voor een relatie-APK.       

Onmacht, frustraties en blokkades zijn gevoelens die zorgen dat jullie nu geen uitweg meer zien. Wij maken graag met jullie een mooi nieuw jaar werkelijkheid. Soms heb je hulp van buiten nodig om het fijne gevoel van jaren geleden samenzijn weer terug te brengen, zodat je je weer echt verbonden met elkaar kunt voelen.

Relatietherapie bij Unlimited People begint met een gezamenlijk gesprek. Zo krijgen we helder wat er precies speelt, voor ieder van jullie twee. Vervolgens plannen we individuele sessies voor doorbraakcoaching en emotietherapie. Het is essentieel dat jullie ieder je eigen proces daarin krijgen. Om van vervolgens weer samen vanuit een veel vrijer stuk in jezelf de relatie weer aan te kunnen gaan.       Zo kunnen jullie vooruit naar de toekomst, met een nieuwe visie op elkaar en overtuigd hoe jullie het voortaan anders kunnen doen.

Ben jij ook toe aan onbegrensde liefde en een verdieping en verrijking van je relatie? Start 2018 met een relatie-APK!

Print your tickets

Call Now Button