Bevrijdende meditatie voor beginners en gevorderden

glimlach meditatie

Doe eens gek en begin je dag goed met een bevrijdende glimlach meditatie. Veel mensen die starten met persoonlijke ontwikkeling willen graag mediteren, maar weten niet hoe ze de rust kunnen vinden.

Doe de glimlach meditatie

Deze glimlach meditatie is heel simpel én toch ook heel effectief. Neem de proef op de som en zoek een rustige plek op en ga (indien mogelijk) in kleermakerszit zitten. Leg je handen met de palmen omhoog op de knieën en verbind de wijsvingers met de duim. Ontspan de kaken, ontspan je schouders en adem een paar keer diep in door de neus en uit door de mond.

Sluit de ogen en maak nu een grote glimlach met jouw gezicht en trek deze glimlach door.

• Glimlach met je hart
• Glimlach met je huid
• Glimlach met je organen
• Glimlach met je cellen
• Glimlach met je gezondheid
• Glimlach met je energieveld
• Herhaal dit zo vaak je maar wilt.

Neem het niet te serieus en ga er lekker speels mee om. De volgorde mag anders zijn en je mag ook andere dingen toevoegen aan de glimlach meditatie. Geniet vooral van de happy vibes. Enjoy!

Kundalini yoga & meditatieles

Wist je dat je iedere donderdagavond de mogelijkheid hebt om bij Unlimited People Voorburg een Kundalini yoga & Meditatieles te volgen? Raymond Vijverberg van Bliss yoga geeft dan op de Herenstraat 55A les. Na iedere les heb je weer helemaal het gevoel alsof je in contact bent met je vrije zelf.  Een aanrader om een keer mee te maken. Mocht je een proefles willen volgen, dan ben je van harte welkom. Neem je yoga mat mee en geniet van de les.

Mocht je nog geen matje hebben, geef dit dan even door. Raymond neemt dan een yogamatje voor je mee. Mail ons om je aan te melden voor de les.

Tot donderdagavond. Sat nam.

#thankyouforgrowingwithus

Print your tickets

Call Now Button