Kundaliniles_Raymond_Vijverberg

Elke donderdag avond: Kundalini yoga & meditatieles

Kom naar de Kundalini Yoga & Meditatieles bij Unlimited People Voorburg

Zit je veel in je hoofd of mis je balans in je leven? Dan is deze kundalini yoga & meditatieles van Raymond Vijverberg echt een aanrader voor jou.

Vrijwel iedere donderdagavond geeft Raymond Vijverberg tussen 20:00 – 21:15 kundaliniles bij Unlimited People te Voorburg. Lees hieronder de tekst van Raymond Vijverberg en bepaal of je deze ervaring ook rijker wil zijn.

“Wist je dat de meeste mensen maar een gedeelte van hun ademcapaciteit benutten? Dat dit gezondheidsklachten en spanning kan geven? Wist je dat je met een juiste ademhaling en yoga genezingsprocessen kan stimuleren? Dat dit veel rust geeft in lichaam en geest? Wist je dat je dit door ademhalingsoefeningen en yoga prima kan eigen maken? Vrijwel iedere donderdagavond wordt hier aandacht aan gaan besteed bij Unlimited People en gaan we hiermee oefenen!? Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een open geest!

Wat is Kundalini Yoga?

Kundalini Yoga en meditatie is een krachtige en gevarieerde vorm van yoga. Het wordt ook wel de Yoga van het “bewust-zijn” genoemd. Deze vorm van yoga is voor iedereen toegankelijk omdat de oefeningen in een eigen tempo gedaan kunnen worden. Zelfs voor mensen met beperkingen is er veel mogelijk. Deze vorm van yoga bestaat uit lichaamsoefeningen, ademoefeningen, meditatie en mantra, zodat er verschillende manieren zijn om de energie van yoga te ervaren.

Kundalini Yoga werkt preventief tegen allerlei gezondheidsklachten en stimuleert het zelf genezend vermogen van het lichaam. Welbevinden en geluk ervaringen nemen toe. Door yoga te doen versterk je het zenuwstelsel en het immuunsysteem. Je leert diep te ademen en echt te ontspannen. Je wordt leniger in het lichaam en flexibel in de geest. Concentratie en focus versterken zich.

Kundaliniles ervaren

Op de donderdagavonden dat er Kunaliniles wordt gegeven bij Unlimited People vertel ik iets over de achtergronden van de ademhaling en yoga en wat het voor je kan betekenen. Het ervaren staat natuurlijk centraal. Vergeet niet dat er achter de kracht van yoga een filosofie en een technologie zit die bewezen heeft (meer dan 3000 jaar geleden werd het al beoefend) dat het werkt! Yoga is veel meer dan alleen een “beetje ontspannen”, het is zelfs een life-style geworden.

Op een laagdrempelige manier wil ik de avonden gebruiken om de kracht van yoga, ademhaling en meditatie te ervaren! Uiteindelijk gaat het altijd om de eigen ervaring en de integratie van de oefeningen. Dit geeft meer inzicht en balans tussen lichaam en geest. Welkom!

Kundalini & meditatieleraar Raymond Vijverberg

Ik ben Raymond Vijverberg in ik geef al weer 7 jaar met hart en ziel groepsles. Het is een enorme uitdaging voor me om meer mensen in contact te brengen met de kracht van yoga. Het helpt je lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel meer in balans te komen. Wie je ook bent, wat je afkomst ook is, iedereen is welkom vanuit zijn eigen achtergrond. Naast de groeplessen die ik geef in Rotterdam, Voorburg en Naaldwijk begeleid ik ook mensen individueel. Ik gebruik ook therapeutische vormen, numerologie en voedingsadvies. De lessen in Naaldwijk zijn in een fijne studio in het centrum. Daarnaast organiseer ik bewustzijnsreizen en sta open voor samenwerkingen met andere initiatieven.”

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan de Kundalini & meditatieles van Raymond Vijverberg bij Unlimited People. Een proefles kost 10,-. Meld je snel aan via het contactformulier van Unlimited People.

De les start om 20:00. Het is fijn om uiterlijk 5 minuten van te voren aanwezig te zijn zodat je rustig even kan installeren. Mocht je nog geen yogamat hebben, laat dit dan even weten. Raymond neemt dan met liefde een extra matje voor je mee. Tot donderdag!

 

 

 

Datum

aug 05 2021

Tijd

20:00 - 21:15

Locatie

ZOOM
ZOOM, Online
Categorie

Print your tickets

Call Now Button