Wat betekent vrijheid voor jou?

Hoe heb je zaterdag Bevrijdingsdag ervaren? Was je er bewust van die dag en zo ja wat deed Bevrijdingsdag dit jaar met je? Wat raakte je die dag?
Wat betekent vrijheid voor jou?

 

“Voor mij is vrijheid een persoonlijke, interne beleving. Me innerlijk vrij te voelen…

Los te zijn van iets te moeten of willen om mijn situatie te veranderen. Los van weerstand tegen wat er nu is en toch in de acceptatie te kunnen zijn van de gebeurtenissen die op mijn pad komen. Los van beperkende gedachten.
Dat is vrijheid voor mij.

Toen ik daar zaterdag bij stil stond herkende ik dat het vaak mijn gedachten zijn die me van die innerlijke vrijheid weg houden. Ik besef me dat niet zomaar de gebeurtenissen die me overkomen van invloed zijn op mijn leven maar de gedachten die ik erover heb. De weerstand en oordelen die ik erop ervaar.
In wezen ben ik zelf al vrij. Als ik niets van buiten nodig heb, ben ik al vrij.

Als ik bij die stilte in mijzelf uitkom herken ik dat IK, ja ikzelf al vrij ben, al Unlimited ben. Het zijn mijn gedachten dat het niet zo is, die me belemmeren om vrij te zijn. Mijn gedachten van angst, oordeel en wantrouwen doen me blokkeren.

Als ik de stap naar vertrouwen neem, in plaats van mijn angsten te geloven, ben ik al vrij. Als ik durf te vertrouwen en mijn hart durf te openen, ben ik al vrij. Als ik durf lief te hebben en met een open hart het leven aanga ben ik vrij.

Mooi zo’n Bevrijdingsdag, dat ik me toch weer mag realiseren, vrijheid zit in mij…”

Barbara Kok

Gun jij jouw medewerkers ook vrijheid?

  • Wens jij dat jouw medewerkers ook vrijer bewegen en werken?
  • Dat zij zich betrokken voelen en daardoor met meer plezier werken?
  • Dat zij zich verbinden en elkaar stimuleren om nog beter te presteren?
  • Beter met weerstand en uitdagingen kunnen omgaan?
  • Met energie en gepassioneerd durven leven en werken?

Wij kunnen je ondersteunen de vrijheid van jullie medewerkers te optimaliseren. We starten met een gratis scan van de organisatie op het gebied van
werk-privé balans, algehele gezondheid en vitaliteit. Aangevuld met een consult hoe “vrijheid” op de werkvloer te realiseren.

Wij ervaren dat onze opdrachtgevers pas echt enthousiast worden van onze missie wanneer ze
onze werkwijze persoonlijk kunnen ervaren.

Kunnen we daar in juni een afspraak voor maken?
Bel 070/7370392 of mail naar Barbara@unlimitedpeople.nl.

Meer informatie over ons en onze aanpak kun je terugvinden op onze websites: www.unlimitedpeople.nl en op www.burnoutpoli.com.

Print your tickets

Call Now Button