Unlimited heldinnen op Internationale Vrouwendag

Vandaag op 8 maart slaan vrouwen wereldwijd solidair de handen ineen. Het thema van dit jaar is heldinnen.

Met de #heldinnen kan je op sociale media aangeven wie jouw heldin is. Dit kan iemand in je directe omgeving zijn, iemand die leeft, is overleden of een misschien wel een powervrouw die je ergens anders bent tegengekomen.

Maar laten we alle vrouwen überhaupt vandaag volop in het zonnetje zetten. Tegenwoordig rennen deze heldinnen van hot naar her om zowel op werk als privé optimaal te ‘moeten’ presteren. Een goede moeder, minnares, werken, er goed uit zien en sporten. De verwachtingen naar zichzelf kunnen hoog zijn en op een vlak te kort schieten kan worden gevoeld als falen. Het is mooi om vandaag stil te staan bij het feit dat deze heldinnen trots mogen zijn op zichzelf en het geweldig doen.

Vrouwen zijn zo waanzinnig sterk wanneer ze in hun kracht te staan. Het kan zijn dat je dit leest en denkt. “Waar heb je het over? Ik heb totaal niet het gevoel dat ik in me kracht sta.” Hoe fijn zou het dan zijn als je dan een gereedschapskist zou kunnen krijgen om emotioneel, fysiek en mentaal weer in balans te komen en verlost te worden van die belemmerende overtuigingen? Tools voor het leven waarmee je gaat leven vanuit innerlijke zingeving in plaats van pure wilskracht. Deze handige levenstools zitten allemaal in de training Persoonlijk Effectiviteit. Een uitgebreide gereedschapskist naar innerlijke rust en voldoening. Dé basistraining waarmee jij je weer Unlimited gaat voelen.

#unlimitedpeople #thankyouforgrowingwithus #heldinnen #internationalevrouwendag

Print your tickets

Call Now Button