Secretaressedag: Alle ballen in de lucht

holistische benadering

Management ondersteunen is veelzijdiger dan ooit!

Vandaag is het secretaressedag. De duizendpoot in de organisatie, de vrouw die alles kan. De flexibele planner, organisator, de spin in het web die alles weet. Er is veel stress in dit vak. Vandaag wat extra aandacht voor haar.

Stress onder secretaresses

Cijfers tonen aan dat de beroepsgroep onderhevig is aan krimp. De recessie in de afgelopen jaren, maar ook de toenemende automatisering en digitalisering speelt daarbij een rol. De secretaresses die er nog zijn hebben hun takenpakket in de afgelopen jaren behoorlijk zien veranderen. En flexibel als ze zijn, hebben ze zich aangepast aan de eisen van deze tijd.

Continue aan

Als je secretaresse bent, sta je vaak “aan”. Continue gericht op de actualiteit, de organisatie en de mensen. Er komt veel op je af en je bent de hele dag aan het multitasken. Veel prikkels. Het is belangrijk om af en toe even te ontspannen. Een moment voor jezelf te nemen. Ook op kantoor.

Fijne secretaressedag

Wij hopen dat je vandaag in de watten gelegd wordt. Met een bos bloemen natuurlijk, maar ook met een fijne lunch of een initiatief om meer tijd te nemen voor jezelf. Fijne secretaressedag!

Gun jullie secretaresse vandaag een cursus persoonlijke effectiviteit om haar te ondersteunen de ballen in de lucht te houden en empowered te blijven. Because she’s worth it…..

 

 

Print your tickets

Call Now Button