Outplacement of up-placement?

outplacement

De één verandert gemakkelijk van baan en de ander heeft daar toch wat meer moeite mee. Het kan heel onveilig voelen om ‘al je zekerheid of de controle’ op te geven. Daarom blijven velen hangen bij een baan die geen voldoening oplevert wat kan resulteren in outplacement.

Outplacement

Werknemers die in een outplacement programma terecht komen, zijn over het algemeen niet gelukkig in hun huidige werkomgeving. De baan kost energie maar toch wordt de baan niet opgezegd. We zien bij Unlimited People dat deze werknemers door iets worden tegengehouden en daarom niet op zoek gaan naar een nieuwe baan. Dat ‘iets’ is dan meestal de angst voor onzekerheid of onveiligheid.

“Wat als ik m’n nieuwe functie ook niet leuk vindt? Ik heb nu een vast contract. Hoe krijg ik straks een hypotheek?  Ik heb nu zekerheid” Dit zijn vragen die door het hoofd kunnen gaan van de werknemer. Maar wat kost het de werknemer qua mens om in de huidige functie te blijven en wat levert een andere baan de werknemer energetisch op? Hoe zou het voelen om een baan te hebben waar je energie van krijgt?

UP-placement

Unlimited People biedt een inspirerend outplacement programma aan, waarbij er voor de werknemer die is bedankt, ineens mooie kansen ontstaan voor groei en ontwikkeling. Cliënten voelen dat ze zelf weer de touwtjes in handen hebben en raken geïnspireerd om de volgende stap te zetten in hun ontwikkeling. De kans wordt gecreëerd om te ontdekken en doen waar hun passie echt ligt.

Iedereen wil gelukkig zijn in z’n leven. ‘Iets’ kan ons soms alleen in de weg staan. Geef de werknemer met het outplacement programma van Unlimited People inzicht en perspectief zodat er een positieve draai aan de situatie kan worden gegeven.  Neem vrijblijvend contact op en informeer direct naar de mogelijkheden voor jouw organisatie.

#thankyouforgrowingwithus

Print your tickets

Call Now Button