Spiegelclub Amsterdam, Rotteredam, Voorburg. Spar met gelijkgestemden ná een programma bij Unlimited People of Burn Out Poli

Spiegelclub Amsterdam na een programma

Hoe zou het zijn voor je om met gelijkgestemden te sparren met mensen die net als jij een stap hebben gemaakt na hun Unlimited People/ Burn Out Poli programma. Elkaars belevenissen en uitdagingen te bespreken zodat je op die manier nóg een stap te kunnen maken in jouw persoonlijk groeiproces? Dit kan bij Spiegelclub Amsterdam, Spiegelclub Rotterdam en Spiegelclub Voorburg.

Unlimited People is met veel oud-cliënten in gesprek gebleven en naar aanleiding daarvan hebben we regelmatig de vraag gekregen om na een programma te kunnen sparren met elkaar. Hierdoor is het idee ontstaan een “Spiegelclub” op te richten. Om zo op een informele manier en in een ontspannen sfeer met elkaar in gesprek te blijven, elkaars ervaringen te delen en rond verschillende thema’s de diepte in te gaan zodat andere mensen uit de groep je kunnen helpen met zaken waar je tegenaan loopt.

Een mogelijkheid om te leren van elkaar en te groeien door delen. Vanuit de visie “sharing is growing”.

Het creëren van een veilige sfeer hierin vinden wij essentieel en daarom beloven wij dat vraagstukken met respect en vertrouwen behandeld worden.

De Spiegelclub Amsterdam bijeenkomsten vinden plaats van 19.30 tot 21.30 uur onder leiding van Doorbraakcoach Michael Beers. Hij zal de Spiegelclub Amsterdam in goede banen leiden en je helpen jouw vrijheid verder te verdiepen. Meld je dan aan via office@unlimitedpeople.nl. Je ontvang dan de link naar de online Spiegelclub per mail.

Spiegelclub Amsterdam bijeenkomsten:

De Spiegelclub Amsterdam bijeenkomsten vinden tijdelijk online plaats via ZOOM van 19.30 tot 21.30 uur. Zodra de omstandigheden wijzigen zullen de meetings weer plaatsvinden aan de
Meester Treublaan 7, 1097 DP te Amsterdam, Nederland, onder leiding van Doorbraakcoach Michael Beers.

We komen eens in de 4 weken bij elkaar. Voel je vrij om je aan te sluiten.

De bijdrage per bijeenkomst is €15,-. De online Spiegelclub wordt verrekend d.m.v. een tikkie.

Heb je interesse in de Spiegelclub Amsterdam? Meld je dan nu aan via office@unlimitedpeople.nl

Locatie: ZOOM

Contact opnemen

Urenschema

New Day

Datum

jan 19 2021
Expired!

Tijd

19:30 - 21:30

Kosten

15,00

Locatie

ZOOM
ZOOM, Online
Categorie

Print your tickets

Call Now Button