spiegelclub

Spiegelclub Amsterdam na een programma

Hoe zou het zijn voor je om met gelijkgestemden te sparren met mensen die net als jij een stap hebben gemaakt na hun Unlimited People/ Burn Out Poli programma. Elkaars belevenissen en uitdagingen te bespreken zodat je op die manier nóg een stap te kunnen maken in jouw persoonlijk groeiproces? Dit kan bij Spiegelclub Amsterdam, Spiegelclub Rotterdam en Spiegelclub Voorburg.

Unlimited People is met veel oud-cliënten in gesprek gebleven en naar aanleiding daarvan hebben we regelmatig de vraag gekregen om na een programma te kunnen sparren met elkaar. Hierdoor is het idee ontstaan een “Spiegelclub” op te richten. Om zo op een informele manier en in een ontspannen sfeer met elkaar in gesprek te blijven, elkaars ervaringen te delen en rond verschillende thema’s de diepte in te gaan zodat andere mensen uit de groep je kunnen helpen met zaken waar je tegenaan loopt.

Een mogelijkheid om te leren van elkaar en te groeien door delen. Vanuit de visie “sharing is growing”.

Het creëren van een veilige sfeer hierin vinden wij essentieel en daarom beloven wij dat vraagstukken met respect en vertrouwen behandeld worden. Onze ervaren coach Michael Beers zal de Spiegelclub Amsterdam in goede banen leiden en je helpen jouw vrijheid verder te verdiepen.

De Spiegelclub Amsterdam bijeenkomsten vinden plaats van 19.30 tot 21.30 uur in Spaces Amstel aan de Mr. Treublaan 7, onder begeleiding van Michael Beers.
We komen eens in de 4 weken bij elkaar, in een groep van 6 tot 8 personen. Meld je per mail aan om een plek te reserveren.

De bijdrage per bijeenkomst is €15,00 inclusief koffie, thee en koek.
Schrijf jij je in voor 3 opeenvolgende sessies, dan betaal je slechts €40,00!

Spiegelclub Amsterdam bijeenkomsten:

– Woensdag 2 oktober
– Woensdag 6 november
– Woensdag 11 december

Heb je interesse in de Spiegelclub Amsterdam? Meld je dan nu aan via office@burnoutpoli.com.

Plaats: Burn Out Poli, Spaces Amstel kamer 2.17, Mr. Treublaan 7 te Amsterdam
Of meld je snel aan via deze link.

Datum

okt 02 2019

Tijd

19:30 - 21:30

Kosten

15,00
Mr. Treublaan 7 Amsterdam

Locatie

Mr. Treublaan 7 Amsterdam
Spaces Amstel kamer 2.17
Categorie

Print your tickets