Een uurtje niks tijdens Earth Hour

Wist je dat je veel efficiënter bent als je tijd voor jezelf inplant om tot rust te komen? Velen beleven alleen momenten van absolute rust op vakantie. Deze rust wordt jou aanstaande zaterdag ook gegund.

Deze zaterdag 30 maart, 20:30 Nederlandse tijd is het namelijk Earth Hour. Gedurende dit bewuste uur doen we wereldwijd de lichten uit en de kaarsjes aan om bewustzijn te creëren voor onze planeet. Dit biedt jou de perfecte mogelijkheid om tijd te nemen voor jezelf om los te komen alles dat moet. Een uur lang de kaarsjes aan en even helemaal niets. Hoe klinkt dat een rustmoment? Vind je het spannend om alleen te zijn en geconfronteerd te worden met je binnenwereld? Of klinkt het als een droom die uitkomt?

Observeer jezelf

Experimenteer een uur en observeer wat er gebeurd. Misschien wordt je onrustig en probeer je afleiding te zoeken. Wellicht ga je oeverloos nadenken. Of misschien kan jij uitstekend ontspannen in het moment. Ga rustig na of je fysiek, mentaal, of emotioneel wat extra aandacht kan gebruiken en pas je koers op aan op je observaties.

Focus

Wat wil je en waar gaat je focus heen? Wat aandacht krijgt groeit. Gaat jouw energie naar dingen die goed gaan of naar wat mis gaat? Met stilstaan en observeren wordt je bewust van deze interne processen. Zijn er dingen die je al een tijdje weg aan het duwen bent? Geef het ruimte tijdens Earth Hour en laat het er zijn. Naar alles van jezelf durven kijken, dat is persoonlijke groei.

Thank you for growing with us

Kortom tijdens Earth Hour mogen de lichten uit en jouw unlimited binnenwereld aan. Durf je zaterdag jezelf te zijn/ zien en ga je met Unlimited People de uitdaging aan?

Happy Earth Hour,

Barbara Kok

#thankyouforgrowingwithus

Print your tickets

Call Now Button