Het boek Training Persoonlijk Leiderschap kan nu online worden besteld

Bestel online het boek Training Persoonlijk Leiderschap

Dames en heren we hebben persoonlijke groei weer een stukje makkelijker gemaakt want de Unlimited People webshop is geopend. Bestel nu het boek Training Persoonlijk Leiderschap online bij Unlimited People. Het boek wordt dan door ons naar het postkantoor gebracht en door de postbode bij jou thuisbezorgd. Je hoeft er de deur niet eens voor uit. Hoe makkelijk is dat?

Het boek Training Persoonlijk Leiderschap is de ultieme aanrader voor wie zich wil ontwikkeling op zowel persoonlijk als zakelijk gebied. In het boek vind je verhalen, voorbeelden oefeningen en quotes die jouw perspectief op het leven kunnen verruimen als je daar open voor staat en klaar voor bent. Het mooie is dat je het boek keer op keer kunt lezen. Als je jezelf toestaat om te groeien zal je er ieder keer weer wat nieuws uit halen. De kwartjes blijven vallen en de inzichten blijven komen. Jij hebt de leiding over jouw leven. Pak jouw persoonlijk leiderschap vandaag en pluk daar de rest van je leven de vruchten van.

Persoonlijk leiderschap training

Dit boek staat uiteraard ook op de leeslijst voor de training Persoonlijk Leiderschap aan onze Unlimited Academy. Waar je in acht sessies van 2,5 uur jouw persoonlijk leiderschap ont-wikkelt. Door middel van deze training verruim jij je perspectief op het leven. Waarmee jij jouw omgeving inspireert. Persoonlijk Leiderschap is ook de eerste stap naar professionele ontwikkeling. Want hoe kan je leiding geven als je jezelf nog niet kent?

Heb je oren naar persoonlijke groei en professionele ontwikkeling? Dan is dit boek voor jou. Lees en laat je verrassen door het boek Training Persoonlijk Leiderschap van onze Unlimited Academy. Dit inspirerende boek staat vol oefeningen en eyeopeners, waar je de rest van je leven wat aan kunt hebben.

Veel leesplezier en thank you for growing with us.

Bestel het boek Training Persoonlijk Leiderschap hier.

 

Print your tickets

Call Now Button