Als je voelt dat je anderen wil coachen…

Is het jouw diepste wens om met jouw werk het verschil te kunnen maken voor een ander? Wil je jouw persoonlijke levensbagage inzetten om een verandering te realiseren?
In april start de nieuwe jaaropleiding Unlimited Coach. In twintig weken leer je hoe je de driedimensionale, holistische principes in coaching kunt toepassen. Door deze werkwijze maak je met jouw toekomstige cliënten een levensveranderende transformatie door!
Zo verwezenlijk je niet alleen je eigen dromen, maar ook die van anderen!

Wil jij anderen helpen?

Ieder mens heeft een koffer vol verhalen en bagage. Een carrièreswitch, het verlies van een dierbare, een scheiding of een burn-out. Dacht je in de jaren daarna regelmatig: ‘Had ik toen maar een coach’ en heb je nog steeds het gevoel dat je mensen wil helpen? Wil je de motor van verandering, de helpende hand of het luisterend oor zijn voor degenen die doormaken wat jij al hebt meegemaakt? De jaaropleiding Unlimited Coach helpt niet alleen jou naar je onbegrensde kracht, maar in de toekomst ook talloze anderen!

Doorbraakcoaching

Unlimited People heeft tien jaar ervaring in het begeleiden en coachen van professionals en particulieren op weg naar hun eigen onbegrensde kracht. De sleutel hierbij is de holistische werkwijze. Een driedimensionaal coachingmodel waarin doorbraakcoaching, de principes van emotietherapie en kennis over de fysieke stress fysiologie samen komen. Een unieke werkwijze die steeds verder in het land uitgerold wordt. Dit jaar worden de eerste vestigingen in Amsterdam en Rotterdam geopend in samenwerking met Unlimited Coaches uit eerdere jaaropleidingen!

Lesprogramma

Ieder mens is een combinatie van mentale, emotionele en fysieke processen. De jaaropleiding omvat deze driehoek om een duurzame transformatie te verwezenlijken. Diepgaande mental coaching, basiskennis emotiekunde en stressfysiologie leren je multidisciplinair te werken. Het programma bevat verschillende lestypes. Van plenaire lessen met interactie, rollenspel en groepsopdrachten tot individuele opdrachten en sessies. De theoretische kennis doe je op met uitgebreid en divers lesmateriaal. De lesdagen zijn vooral gericht op verdieping, inzicht, het opdoen van vaardigheden en analyse van de effecten van onze interventies. De jaaropleiding start in april en omvat twintig lesdagen, die in blokken van twee dagen per maand, over het hele jaar zijn verspreid.

Informatieavond 20 februari

Unlimited Coach organiseert op dinsdag 20 februari van 19.30 tot 21.30 uur een informatieavond in Voorburg. Tijdens deze avond kun je met oud-deelnemers en docenten spreken en meer te weten komen over hoe jij jouw levensbagage in kunt zetten voor een ander. Meld je aan via office@unlimitedpeople.nl

Print your tickets

Call Now Button