Tip: Uniek retreat met Enneagram specialist Jared Franks 1 & 2 Juni

Jared Franks

Zomertip! Kom naar ons 2-daags retreat met Jared Franks.

Barbara Kok: “Internationale leraar, mentor, psychotherapeut en Enneagram specialist Jared Franks komt  vanuit Australië naar Unlimited People te Voorburg. We hebben Jared Fanks uitgenodigd voor een uniek Enneagram Retreat op 1 & 2 juni. Jared is een eigentijds teacher die mij ondanks de uitdagende wereld waar we in leven, iedere keer weer terug weet te brengen naar wie ik werkelijk ben: de verbinding met mijn vrije zelf.  Jared is een meester in de overdracht van stilte en vrijheid. 1 & 2 Juni geeft Jared Franks interactieve sessies bij Unlimited People en bieden we jullie de unieke mogelijkheid om dit zelf te ervaren.”

Wie is Jared Franks?

Jared is een student van Eli Jaxon-Bear, en regionaal coördinator van Gangaji en Eli in Australie en Nieuw-Zeeland. Hiernaast is Jared docent en directeur op The Leela School. Dit is een non-profit organisatie, waar therapeuten worden opgeleid, die de wereld willen dienen met een stil hoofd en open hart.

Jared Franks: “Together we will look at the habitual patterns of thoughts, emotions and behaviour, that we mistakenly identify as “me”.

Op dit retreat wordt je door Jared uitgenodigd om je ware zelf verder te ontdekken; patronen van het ego te ontmantelen.

Sluit je aan bij deze bijzondere ontdekkingsreis naar geluk, voldoening en vrijheid.

Meld je snel aan voor het Your Self is always shining Retreat.

Retreat kosten: € 235,- inclusief lunch, drankjes, versnaperingen en zes seminar sessies.
Locatie: Unlimited People, Herenstraat 55A, 2271CB Voorburg, Nederland. In de sessies wordt Engels gesproken.

Er zijn beperkte plekken. Koop hier snel je tickets om jouw plek te reserveren en verzekerd te zijn van deelname. Vol = vol!

Print your tickets

Call Now Button