Persoonlijk Leiderschap

Geluk en professionele groei? Verbeter je Persoonlijk Leiderschap!

Wil je je leven een positieve draai geven? Onze training Persoonlijk Leiderschap biedt je de mogelijkheid om jezelf te verbeteren op punten die voor jou belangrijk zijn. Meld je nu aan voor de eerstvolgende serie van acht trainingen per februari.

Wie houdt jou tegen?

Zoals je wellicht weet zitten mensen vaak vast in mentale modellen die ze zelf hebben bedacht. Het is de kunst om bewust te worden van die belemmerende patronen en overtuigingen die je in weg staan bij groei; privé en professioneel.

Wat weerhoudt je er nu werkelijk van om de volgende stap in je carrière te zetten? Zolang je niet bewust bent van wat je (zelf) tegenhoudt, is het lastig om te veranderen, laat staan verbeteren!

Prof. Srikumar Rao

Onze training Persoonlijk Leiderschap is gebaseerd op de unieke en beproefde methode van professor Srikumar Rao. Hij ontwikkelde de cursus ‘creativiteit en persoonlijk meesterschap’ voor de Colombia University in New York en de Haas University Berkeley School of Business.

Hij schreef verschillende standaardwerken op het gebied van persoonlijk leiderschap. Inmiddels doceert professor Rao zijn cursus ook aan de London Business School.

8 Trainingen Persoonlijk Leiderschap

In een kleine groep ga je met trainer Lysanne Plugge-Walraven acht avonden (19:30 tot 22:00 uur) aan de slag om je leven, werk en zelfbeeld een positieve draai te geven!
`Houd er rekening mee dat deze training invloed zal hebben op uw carrière, relaties, lichamelijke en geestelijke gezondheid, uw financiële welzijn en uw geestelijke ontwikkeling´- Srikumar Rao

Een paar reacties van deelnemers van vorige trainingen Persoonlijk Leiderschap:

“Onderzoekend, verdiepend, grensverleggend, verruimend, krachtig, effectief, ontroerend, verassend en gelijk in de praktijk te gebruiken zowel privé als zakelijk.”
“Een geweldige ervaring om in een kleine vertrouwde groep bij het haardvuur op de Herenstraat te delen!”
“Problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon, je leven gaat richting moeiteloos.”

Wat mag je aan het einde van de training verwachten qua groei of transformatie?

  • Je gaat keuzes in je leven maken op basis van je eigen passies en intrinsieke kracht
  • Je ervaart helderheid in persoonlijke waarden en de manier waarop werk, relaties en andere activiteiten evenwichtig ingevuld kunnen worden
  • Je krijgt diepgaand hernieuwd contact met je authentieke zelf en leert van daaruit te leven en werken
  • Een buitengewone verhoging van de effectiviteit; onderzoek wijst op minimaal verdrievoudiging

De investering in jouw Persoonlijk Leiderschap is (inclusief cursusmateriaal):
€ 799,- incl. btw. Altijd handig even te bekijken of je de training via je werkgever vergoed kan krijgen onder het budget opleidingen. Dan zijn de kosten voor de training € 799,- excl btw.

Voor meer info: office@unlimitedpeople.nl of 070 – 7370392.

Print your tickets

Call Now Button