unlimited-academy unlimited peopleUnlimited Academy

Jaaropleiding Unlimited Doorbraakcoach

De Jaaropleiding Unlimited Doorbraakcoach van onze Unlimited Academy is HBO conform geaccrediteerd door SNRO.Januari 2021 start de zevende editie van de Jaaropleiding Unlimited Doorbraakcoach aan de Unlimited Academy. De opleiding leert je de principes van holistische doorbraakcoaching, een diepgaande mentale coaching in combinatie met basiskennis emotiekunde en basiskennis stressfysiologie. Een multidisciplinaire benadering zoals die door Unlimited People en Burn Out Poli is ontwikkeld en zeer succesvol is toegepast bij honderden cliënten: professionals van regionale, landelijke en multinationale organisaties én particulieren.

De Jaaropleiding Unlimited Doorbraakcoach is HBO-conform geaccrediteerd door SNRO.

 

Holistisch coachen
Wil jij als coach of psycholoog beter doorbreken bij je cliënten, op een diepere laag coachen en meer duurzame resultaten behalen – een transformatie in plaats van een verandering – dan is de Jaaropleiding Unlimited Doorbraakcoach zeker dé opleiding voor jou. De holistische benadering leert je een completere coach te worden; jouw cliënten krijgen niet alleen inzicht maar veranderen ook ongewenste gedragspatronen en overtuigingen. Het ‘hoe’ en ‘waarom’ leer je bij Unlimited Academy.

Programma Jaaropleiding Unlimited Doorbraakoach

  • Klassikale les en actieve lesvormen zoals: discussie, rollenspel, trainen, oefenen, werken in groepjes, presentaties geven.
  • Verspreid over 10 maanden; 2 dagen en 1 avond per maand; 8 tot 14 deelnemers.
  • Intervisie in groepen.
  • Zelfstudie: literatuur en casuïstiek van Unlimited People, video’s en  presentaties.
  • Praktijk: met de aangereikte methodieken ervaar je twaalf individuele coachings.
  • Aan het eind van het opleidingsjaar vindt het examen plaats, dat leidt tot accreditatie.

Meer weten of inschrijven? Kijk op de website van Unlimited Academy of neem contact met ons op!

Je weet dat je de kosten van lesgeld en studiemateriaal in verband met een opleiding voor je (toekomstig) beroep mag aftrekken van de inkomstenbelasting? Kijk voor meer informatie op de website van de belastingdienst of vraag je accountant.

Verder dan begeleiden

Victor Overmars, holistisch Doorbraakcoach en emotietherapeut, partner in Unlimited People en hoofdopleider.

Kenmerkend aan de Unlimited Coach is dat je verder gaat dan ‘begeleiden’. De Unlimited Coach leert cliënten alle inzichten zelf toe te passen. Je brengt mensen in contact met hun innerlijke vrijheid. Zo gaan zij verlangen naar hun onbegrensde potentieel. Vanuit dit contact met hun innerlijke vrijheid komen ze uit bij zichzelf, hun ongekende mogelijkheden en ervaren ze dat ze alle keuzes hebben en zelf aan het roer staan.

“Als je een schip wil bouwen, roep dan geen mensen bij elkaar om hout te verzamelen, het werk te verdelen en orders te geven. In plaats daarvan, leer ze verlangen naar de enorme eindeloze zee.” (Antoine de Saint-Exupéry)

 

Book your tickets

Call Now Button