Opleiding & training
Workshops, trainingen, coaching

Energie, passie en zingeving… je hebt veel bereikt, maar hebt ook het gevoel nog iets te missen, een laatste stapje. Wat is dat precies? Of je loopt met grote existentiële vragen: Is dit wel mijn leven, hoe kom ik verder, hoe kom ik daar waar ik wil zijn met mezelf of in relaties.

Unlimited People heeft de tools voor dit persoonlijke ontwikkeltraject.

Je komt energie tekort maar waar zit het lek? Is het de aanhoudende werkdruk, je persoonlijke relaties, de combinatie van rollen? Wat zijn de gevaren van stress? Unlimited People coacht je op een manier die je in staat stelt je optimale, gezonde energiestrategie te ontwikkelen en na te leven. Ook onder druk, bij conflicten, op ongunstige momenten blijf je in staat om effectief te communiceren, sterker nog: je laadt je zelfs op.

Geïnspireerd …onbegrensd.

unlimited-academy unlimited people

Januari 2020 start de Unlimited Academy met de nieuwe jaaropleiding tot Unlimited Coach. De opleiding leert je de principes van holistische doorbraakcoaching: diepgaande mentale coaching in combinatie met basiskennis emotiekunde en basiskennis stressfysiologie. Een multidisciplinaire benadering zoals die door Unlimited People en Burn Out Poli is ontwikkeld en zeer succesvol is toegepast bij honderden klanten: privépersonen en werknemers van regionale, landelijke en multinationale organisaties.

Wil je beter doorbreken bij je klanten, op een dieper niveau coachen en meer duurzame resultaten behalen - een transformatie in plaats van een verandering - dan is de Unlimited Coach opleiding interessant voor je. Onze holistische benadering is zeer geschikt voor coaches die de vele voordelen van de multidisciplinaire aanpak omarmen.  Het 'hoe' en 'waarom' leer je in de Unlimited Academy.

Persoonlijk leiderschap

De training Persoonlijk leiderschap is er voor mensen die hun leven een (nog) positieve(re) draai willen geven en de kwaliteit ervan willen verbeteren. Je leert bewuste keuzes te maken op basis van je passies en om op een dieper niveau verbinding te maken met jezelf of stress te verbannen.

Clinic Residentie Orkest

Uw relaties succesvol verdiepen door vertrouwen en verbinding. Deze clinic is bijzonder effectief ter ondersteuning van het proces waarin teams tot een gezamenlijke visie of besluitvorming moeten komen, intern of extern gericht. Ook in organisaties waarbij mensen met verschillende belangen of disciplines, afdelingen toch gezamenlijk tot een product, dienst of beleid moeten komen. Van vele meningen of inzichten naar één visie.

Book your tickets

Call Now Button