Pay it Forward

Persoonlijk leiderschap voor directeuren en managers die willen delen en groeien.

management skills

Als krachtig leider heb je visie, je kunt anderen motiveren en je hebt het vermogen om kritisch naar jezelf te kijken. Indien je een maatschappelijk rol wilt oppakken en kennis en expertise wilt delen met anderen, dan is het programma ‘Pay it Forward’ voor voor jou. Het houdt je scherp, geeft nieuwe, skills, inzichten en ervaringen. In het programma verbindt je je voor 5 maanden aan een maatschappelijke organisatie.  Ten minste eenmaal per maand til je gedurende een dagdeel de organisatie naar een hoger plan met jouw kennis en expertise.

In een maatschappelijke organisatie gelden andere mores, er heerst een eigen cultuur en dynamiek. Die vragen om andere strategieën, nieuwe invalshoeken en een andere benadering. Wat kom jij daarbij tegen? Welke vaardigheden zet jij in?  Een persoonlijk coach begeleidt je bij deze stappen. In totaal investeer je zo’n 40 uur in dit programma gedurende 5 maanden.

‘Pay it Forward’ is een mentale sabbatical zonder dat je jouw loopbaan onderbreekt

Het resultaat

  • Deelname aan ‘Pay it Forward’ zal je horizon verbreden. Met impact op jezelf als persoon èn op de maatschappelijke organisatie waarvoor u het verschil hebt gemaakt.
  • Buiten jouw comfort zone ga je creatiever denken en je wordt je bewuster van je gedrag en waarde.
  • Treedt toe tot de Pay it Forward-Community met gelijkgestemden die het programma hebben doorlopen en graag ervaringen delen.

Book your tickets

Call Now Button