Empowerment programma
Training en doorbraakcoachingempowerment unlimited people

Er worden hoge eisen gesteld aan professionals en leidinggevenden. Er is vrijwel geen organisatie waar krimp, het nieuwe werken, verandermanagement, taakverschuivingen of herziening van strategie niet aan de orde zijn. Dat vergt een keur aan vaardigheden die tot enkele jaren geleden niet aan de orde waren. Wat doet dat met het stressniveau, het eniergieniveau en privéleven van die persoon? Het is belangrijk om af en toe de balans op te maken: waar sta je nu in je eigen persoonlijke ontwikkeling? Is je belastbaarheid groot genoeg en haal je nog voldoening uit je werk en privéleven of zijn onderdelen een ware tour de force geworden? Is er nog inspiratie of draait alles om transpiratie. Sta je werkelijk in je authentieke kracht?

Kracht, passie en zingeving

Voor professionals die méér willen en in korte tijd tot inzichten willen komen en mentale, emotionele of lichamelijke empowering zoeken, hebben we het Empowerment programma ontwikkeld. We ontmantelen belemmeringen en vinden kracht, passie en zingeving. In een persoonlijk programma dat is aangepast aan je wensen vindt verdieping voor de toekomst plaats: carrièreverloop, persoonlijke doelstellingen, energie en inspiratie. Power to the Professionals.

Programma Empowerment

Een programma voor iedereen die zijn/haar persoonlijke effectiviteit wil verhogen, een groter potentieel wenst aan te boren om geestelijk, emotioneel en fysiek volledig in balans te komen:

Programma Empowerment is een uniek multidisciplinair programma waarin de cliënten duurzaam, snel en compleet begeleid worden door ervaren specialisten op mentale coaching, emotionele training en fysieke begeleiding. Een voedingsadvies, beweging onder leiding van een sportfysiotherapeut en een fysieke totaalmeting zijn aanvullende mogelijkheden die aangeboden worden binnen ons programma’s Empowerment.

Neem contact op en meld je aan voor het Empowerment Programma.

Book your tickets

Call Now Button