Burn out herstelprogramma
maximaal effect, snel en duurzaam

Op het moment dat een werknemer om lichamelijke, mentale en/of emotionele redenen niet langer (volledig) aan het arbeidsproces kan deelnemen, hebben velen een probleem. De werknemer zelf, de werkgever, collega’s, het gezin van de werknemer. Om menselijke, praktische en financiële redenen is het daarom belangrijk dat de werknemer snel en duurzaam herstelt.

Unlimited People is met verschillende compacte programma’s specialist in het trainen, coachen en begeleiden van mensen. Hierbij staat voorop dat het effect maximaal, snel en langdurig moet zijn. Daarom benaderen we cliënten op verschillende niveaus en leren we ze zelf te leren veranderen, aanpassen, groeien of ontwikkelen. Toegespitst op de bestaande situatie en wensen maken we maatwerk programma’s voor mobiliteit, burn out of empowerment.

3-D benadering voor snel en duurzaam resultaat

Bij het burn out herstelprogramma richten we ons met zeer compacte, confronterende en effectieve programma’s op lichaam, geest en emotie. We kunnen meerdere disciplines tegelijk inzetten, waardoor bijvoorbeeld bij een burn out medewerkers in 12 weken re-integreren.

We richten ons daarbij tegelijkertijd met:

1. Doorbraakoaching op de mentale toestand
2. Emotietraining op de emotionele beleving
3. Osteopathie en fysieke training

Dat levert bewezen langdurig en zeer snel (12 weken!) resultaat op… exit burn out en start reïntegratie.

Binnen 3 dagen heb je een intake en binnen 5 dagen jouw burn out herstelprogramma op maat.

Start jouw herstel zo snel mogelijk, neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

 

Book your tickets

Call Now Button