Unlimited Talent

Zitten onzekerheid, schaamte, podium- of faalangst je in de weg? Of blijft het moment van doorbreken uit? Als je denkt dat je ontwikkeling of groei niet snel genoeg gaat terwijl je voelt dat er meer in zit, dan is Unlimited Talent het juiste programma voor jou!

Talent is hot

Wat is talent eigenlijk? Er raakt steeds meer bekend over positieve psychologie en welke externe (en vooral: welke persoonlijke) factoren bijdragen aan succes. Vooral in Amerika wordt veel onderzoek gedaan naar ‘succespsychologie’, de resultaten zijn frappant. Het ontwikkelen en naar buiten brengen van talent en carrière is hot. TV programma’s lopen vol met talentshows, kinderen worden maximaal gemotiveerd tot topprestaties op wat voor gebied dan ook. Uiteraard wil je als modern maakbaar mens ook op je werk doorgroeien, presteren en jezelf kunnen overtreffen. Maar waar begin je precies?

Talentontwikkeling en groei

De unieke 3-dimensionale aanpak van Unlimited People is ook een bijzonder effectieve methode voor de versnelde ontwikkeling van talent en een carrière. Vaak zijn het eigen overtuigingen, onbewuste blokkades of belemmeringen die ervoor zorgen dat je niet het maximale uit jezelf haalt of waardoor je blijft steken op een bepaald gebied. Het ontdekken, ervaren en veranderen is een krachtig proces dat direct energie, inspiratie en opening biedt voor talentontwikkeling en groei!

Met Unlimited Talent kom je in je kracht, ga je naar de kern van je talenten en leer je hoe je die verder kunt ontwikkelen – en daarmee je carrière kunt aanjagen. Wil je meer weten over dit bijzondere programma? Neem dan vrijblijvend contact op met Rosaline Tóth.

Unlimited DJ

Unlimited-DJ is een speciaal ontworpen programma vanuit Unlimited Talent gericht op doorbrekende en bekende DJ’s met het doel hen ondersteuning te bieden bij de noodzakelijke persoonlijke ontwikkeling die de onconventionele lifestyle, werk- en privéomstandigheden van hen verlangt.

“Je bent als DJ zelf je product en het verloop van je carrière hangt nauw samen met je innerlijke stabiliteit, mentale belastbaarheid en emotionele rekbaarheid.”

Unlimited Talent UP DJ programmaWat is het?

Onze unieke (1 op 1) U-DJ programma richt zich op de knelpunten, uitdagingen, gevaren en belemmeringen waar DJ’s tijdens hun carrière mee te maken krijgen: fysiek, emotioneel en geestelijk. Doel: het talent van de DJ ongeremd te laten ontwikkelen, zodat de DJ maximale resultaten op een gezonde manier behaalt.

Thema’s die belangrijk zijn voor een gezonde en succesvolle carrière zijn bijvoorbeeld:

 • Hoe blijf ik mezelf onder druk?
 • Hoe zorg ik voor mijn gezondheid, ondanks wisselingen in dag- en nachtritme?
 • Hoe haal ik mijn doelen, wat zijn mijn doelen?
 • Hoe kom ik van mijn podiumangst af?
 • Hoe maak ik keuzes die mijn carrière positief beïnvloeden?
 • Wanneer zeg ik nee en hoe pak ik dat aan?
 • Hoe leer ik mijn eigen grenzen herkennen en wat doe ik ermee na herkenning?
 • Hoe ga ik om met verleidingen?
 • Hoe ga ik om met aandacht?
 • Welke keuzes passen het beste bij mij en hoe leer ik deze herkennen?
 • Wat remt mijn huidige ontwikkeling (waar zitten de knelpunten, remmende factoren)?
 • Hoe weet ik wat ik nodig heb? Leer de onbewuste basis in jezelf kennen.

Resultaat


Bij het doorlopen van het programma ontstaat er bewustwording en een goede balans tussen externe invloeden en eigen wensen. Denk hierbij aan het beter kunnen inschatten van situaties en het makkelijker kunnen maken van keuzes die bij je passen zonder daarin door externe invloeden gestuurd te worden. Je leert daardoor valkuilen als oververmoeidheid, faalangst of juist overmoedigheid te vermijden en je doelen met gedoseerde energie en emotie te bereiken.

Voor meer informatie over de benefits van het U-DJ programma of een vrijblijvende intake mail je naar rosaline@unlimitedpeople.nl of neem contact op met Rosaline Tóth 06-59545916.

 

Book your tickets

Call Now Button