Unlimited Ambition

Een fantastische baan met doorgroeimogelijkheden, veel vrienden, toffe reisjes en feestjes, ja jij hebt het goed voor elkaar! Eigenlijk noem je jezelf best succesvol. Je legt de lat steeds hoger en hoger….

Diep van binnen doemt er af en toe een stemmetje op die allerlei vragen stelt…

  • Wat moet ik toch veel?
  • Is dit nu alles?
  • Zal ik een huis gaan kopen?
  • Misschien moet ik toch gaan solliciteren?
  • Of nog gaan reizen?

Vragen die gedachtes oproepen over je ambities, geluk en toekomst. Vragen die je niet makkelijk benoemt bij vrienden in de kroeg. En waar je ook zeker niet gemakkelijk over praat. Straks hebben ze door dat je eigenlijk niet zo succesvol bent, onzeker bent en twijfels hebt.

Toch is dit gesprek belangrijk om aan te gaan, en wees gerust, je bent niet alleen! Iedereen om jou heen speelt met deze gedachten. Met het Unlimited Ambition programma kom je daadwerkelijk een hogere stap op de ladder!

Voor wie is Unlimited Ambition?

Heb je best een leuke baan en heb je al gauw promotie gemaakt? Stuur je al een heel team mensen aan of heb je behoorlijk wat verantwoordelijkheden? Maar denk je vaak in je werk; “als ze maar niet door hebben dat ik het niet kan” of “voor mij tien anderen”? Heb je vaak het gevoel dat je te hard werkt, of aldoor maar dingen moet? Voel je je (chronisch) moe en lig je soms weleens een nacht wakker?

Als je je hierin herkent, neem dan contact op en stap dan in het programma Unlimited Ambition! Zorg dat je die vraagtekens, blokkades en twijfels weggenomen worden. Unlimited People voelen zich onbegrensd en staan in hun kracht!

 

Book your tickets

Call Now Button