Beste vriend van Unlimited People,

enqueteWe horen vaak en met plezier terug dat jullie het prettig vonden om bij Unlimited People te zijn. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee!

Na afloop van een programma mag je in je eentje alle opgedane kennis, tools en inzichten toepassen in de dagelijkse praktijk. Door de jaren heen hebben velen aangegeven dat soms lastig te vinden. Het kan af en toe een uitdaging zijn, zo horen we, om niet te vervallen in oude patronen. Daarom kijken we hoe we jullie in die fase een helpende hand kunnen bieden. Wil jij ons daarin helpen door een paar vragen te beantwoorden? Het duurt maximaal 3 minuten.

Alvast hartelijke dank voor de moeite! Je feedback is waardevolle input voor alle vrienden van Unlimited People. Jouw reactie behandelen we uiteraard strikt vertrouwelijk en anoniem.

Loading

We vinden het fijn dat je een paar minuten van je tijd hebt willen spenderen aan het antwoord op deze vragen. Het betekent veel voor ons, jouw mening te lezen. Je reactie behandelen we uiteraard strikt vertrouwelijk en anoniem.

 

Book your tickets

Call Now Button