UP online programma Unlimited PeopleUP online training

Gun het jezelf om online door te groeien met de UP online training

Alles wat je in je twaalfweekse programma bij Unlimited People of de Burn Out Poli hebt opgestoken, kun je nog verder verdiepen. Zelf, online, in je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt, waar je ook bent.

Online ook 3D, multidisciplinair!

Je bent in het twaalfweeks live-programma met je emotiecoach, mentalcoach en osteopaat aan de slag gegaan. Die drietrapsraket werkt ook in het follow UP-programma. Dat is ook driedimensionaal ingericht met:

  1. Doorbraakcoaching
  2. Emotiecoaching
  3. Fysieke ontwikkeling en ontspanning

De Online omgeving is een plek:

  • Waar je zelfstandig verder kunt werken aan je ontwikkeling met het materiaal dat we je aanbieden of waar je met mede cursisten aan de slag kunt;
  • Waar je door onze op doorbraak gerichte en soms confronterende werkwijze eraan herinnerd wordt dat je onbegrensd bent;
  • Waar je wordt meegenomen in het 4 Fasen Model, dat je helpt je reeds opgedane inzichten te herinneren, je prikkelt om te oefenen met nieuw materiaal en je uitnodigt te verdiepen in je innerlijke wereld.
  • Waar we gedurende deze 16 weekse online training beschikbaar blijven om je te ondersteunen! Er zijn diverse mogelijkheden om vragen bij ons neer te leggen of contact met ons te hebben. Dat ben je zo van ons gewend en dat blijft zo.

Oefenen en trainen in blokken van 4 weken

Wil je ook aan de slag? In blokken van vier weken maak je opdrachten, doe je fysieke en mentale oefeningen, met daarna een verdiepingsopdracht. De ideale manier van groei: telkens herinneren, oefenen en verdiepen. Bewust, gepassioneerd, energievol, in staat tot succes in prestaties en relaties!
Stap nu in voor € 495,- en schrijf je in via de website of bij office@unlimtedpeople.nl.

Book your tickets

Call Now Button