Gratis e-book over burn out

Lessen van professionals en ervaringsdeskundigen over burn out

In het gratis e-book over burn out 'Het komt goed met mij' nemen we je mee door de reis die een burn out kan zijn.

Van het ontstaan van een burn out, door chronische stress, naar het uiteindelijke stuklopen – écht niet meer kunnen. Via misverstanden over burn out, en de invloed op relaties met werk en geliefden. Wat nodig is voor herstel – mentaal, emotioneel en fysiek -, naar uiteindelijk het leven ná die burn out. En het besef dat het méér dan goed kan komen!

Allemaal gebaseerd op de persoonlijke verhalen bij Burn Out Poli, van onze professionele begeleiders en ervaringsdeskundigen die een burn out hebben gehad.

Misschien zit je al thuis met een burn out. Misschien ben je er bang voor, omdat je merkt dat je steeds meer op je tandvlees loopt. In beide gevallen kan het voelen alsof het je steeds minder lukt om te zijn wie je wil zijn.

Mensen om je heen zeggen dat je er zo weer bovenop bent. Dat je moet zien wat je allemaal hebt. Of misschien dat hun eigen burn out -achteraf- een cadeau was. Dat ze veranderd zijn en de burn ze iets gebracht heeft. Maar zo voelt het nog helemaal niet. Het voelt eenzaam. Het gevoel dat iedereen doorgaat en dingen bereikt, terwijl bij jou alles stil lijkt te staan. Dat het anders moet, dat voel je. Je wil het ook anders. Maar hoe dan?

We hopen dat ons e-book je inzicht en perspectief geeft. Ken je iemand die dit boek goed kan gebruiken? Dan help je door de link door te sturen.

Vul hieronder je e-mailadres in om de downloadlink voor het gratis e-book over burn out te ontvangen:

Gratis e-book over burn out aanvragen:* verplicht veld

Book your tickets

Call Now Button