Boost jezelf met de Unlimited Valentijn Challenge

We zijn zo gewend om onze agenda’s overvol te plannen en continu aan te staan. We werken, we zorgen en vinden dat we onze tijd praktisch moeten indelen. Druk, druk, druk. Hoe mooi is het om jezelf op 14 februari daarom een flinke dosis me-time cadeau te geven? Ja, je leest het goed. Momenten blokken in je agenda voor jezelf om te ontladen. Alleen voor jou. Een moment voor jou alleen om je gedachten op nul te zetten. Te doen waar jij zen van wordt. Denk aan in de ochtend te mediteren, door alleen een wandeling te maken in de natuur, te sporten of gewoon een lekker bad te nemen. Wat voel je als je bij deze gedachte? Brengt het je al rust?

Ga onze Unlimited Valentijn Challenge aan en sta jezelf toe om balans uurtjes te nemen. Ben je bereid om jezelf een energetische uitlaatklep te geven? Het is misschien heel even wennen om nee te zeggen tegen je omgeving. Maar als je eenmaal de smaak te pakken hebt, zal je merken hoe lekker het eigenlijk is. Gewoon een hele duidelijke en vriendelijke dan kan ik niet, of daar heb ik geen tijd voor. De wereld zal écht blijven draaien en alle problemen lossen zich ook op zonder jouw input.   Het mooie is dat jij je omgeving daar eigenlijk ook direct bij helpt. Jij biedt hen namelijk de kans om verantwoordelijkheid over hun eigen (werk-) leven te nemen. Wat een topper ben jij! Over multi-persoonlijke ontwikkeling gesproken.

Wil je vrije tijd?

Stel jezelf dan nu meteen de vraag:
Wat kan ik vandaag toen, om te zorgen dat ik vandaag en in de toekomst meer me-time heb, zodat ik beter in balans ben? Geef niet meteen antwoord op de vraag maar laat ‘m gewoon een paar keer goed tot je doordringen.

Je hebt de eerste stap al genomen. Fijne Valentijnsdag lieve zelf. Je omgeving zal blij zijn met de uitgeruste jij. Geniet van je vrijheid.

Love yourself en voel je Unlimited!

#thankyouforgrowingwithus

Vind je het leuk om jezelf te blijven ontwikkelen? Meld je dan aan voor de Unlimited nieuwsbrief en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van onze trainingen en cursussen.

Print your tickets

Call Now Button