Consultancy voor Joy op de werkvloer

Organisaties transformeren tot plaatsen waar mensen tot bloei komen, fictie? Het is zeker nog geen gemeengoed, maar enkele vooruitstrevende bedrijven wereldwijd, geven het goede voorbeeld. Ook onderzoek door binnen-, en buitenlandse instituten toont aan dat er veel winst behaald kan worden met blije, betrokken medewerkers. Waar worden medewerkers nu echt gelukkig van?
Joy op de werkvloer!

Missie

Shiny Happy People bouwt Shiny Happy People Companies .

Visie

Joy op de werkvloer maakt ontwikkeling van continuïteit in een duurzame winstgevende organisatie mogelijk. Innerlijke vrijheid, veerkracht en zingeving zijn drijfveren van werknemers die geïnspireerd worden door verbindend leiderschap. Managers en werknemers nemen samen de verantwoordelijkheid voor Joy in een zelfsturende en transformerende werkomgeving.

3 M’s voor Joy

Middels Consultancy coachen we op de 3 M’s om meer Joy op de werkvloer te krijgen. Mastery, Membership en Meaning die worden ondersteund door goed leiderschap.
Mastery: Medewerkers hebben het gevoel ‘meester’ te zijn in hun werk.
Membership: medewerkers voelen zich onderdeel van het grote geheel.
Meaning: medewerkers ervaren het nut/ de waarde die hun werk en organisatie bijdraagt aan de samenleving.

De kracht van Shiny Happy People Company is dat we schouder aan schouder met alle lagen van het management in een organisatie, meewerken aan het realiseren van de plannen. Wij zijn pas tevreden al alle plannen en wensen daadwerkelijk zijn omgezet in nieuw gedrag en resultaat. Wanneer er werkelijk sprake is van een Shiny Happy People Company.

Meer weten hoe jouw bedrijf een Shiny Happy People Company kan worden? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

 

 

Book your tickets

Call Now Button