Laatste inschrijfmogelijkheid voor de gratis Masterclass Doorbraak Coaching

Masterclass Doorbraak Coaching Victor Overmars hoofdtrainer Unlimited Academy

Zoals je waarschijnlijk al weet is zondag 24 november de gratis Masterclass Doorbraak Coaching. We zijn nu al nagenoeg volgeboekt! Mocht jij geïnteresseerd zijn om deel te nemen, dan is dit de allerlaatste gelegenheid om je in te schrijven.

Voel jij de wens om een coach te zijn, die met een heldere methode échte doorbraak en duurzaam resultaat behaalt? Dan nodig ik je uit voor de gratis Masterclass Doorbraak Coaching op zondag 24 november om zelf kennis te maken met de kracht van ons werk. Deze dag is ook voor professionals of managers die zelf diepe transformatie wensen en anderen willen inspireren om vanuit hun werkelijke potentieel te gaan leven.

In februari 2020 starten we met de 6e jaargang van onze jaaropleiding tot Unlimited Doorbraak Coach. Als onze diepgaande holistische coaching methode je nieuwsgierig maakt en je dit zelf wil ervaren, schrijf je dan in voor de gratis Masterclass Doorbraak Coaching, een rijk gevulde dag op zondag 24 november.

Schrijf je in voor de gratis Masterclass Doorbraak Coaching.

We zien je graag tijdens de Masterclass op zondag 24 november!

Met een warme groet

Victor Overmars
Oprichter en hoofdtrainer van Unlimited Academy

Meer informatie over de gratis Masterclass

Testimonials Unlimited Academy

Manon (Doorbraak coach)
“Het is een heel bijzonder jaar voor mij geweest, een jaar vol van ontdekking van mezelf en mijn volledige potentieel.”

Patrick (Doorbraak coach)
“Ik heb veel coaching opleidingen gevolgd en had nooit verwacht dat deze opleiding zo diepgaand zou zijn. Voor het eerst in mijn leven ben ik erachter wat mij nou écht drijft, tot de innigste kern. Het is een cadeau dat voor iedere coach goud waard is in mijn optiek.”

Saskia (Doorbraak coach) 
“De opleiding heeft mij zulke concrete methodes gegeven om nu echt in vrijheid te leven, dat is fantastisch. Ik wist al dat ik mijn missie wilde volgen en anderen wil helpen ontwikkelen. In de opleiding heb ik geleerd hoe ik dat ga doen.”

Martijn (Coach)
 “Een heel bijzondere ervaring, die ik voor de rest van mijn leven meeneem en nooit meer zal vergeten”

Schrijf je in voor de gratis Masterclass

Print your tickets

Call Now Button