Kundalini Yoga & Meditatieles bij Unlimited People

Kundaliniles_Raymond_Vijverberg

Kundalini Yoga & Meditatieles donderdagavond bij Unlimited People Voorburg

Vrijwel iedere donderdagavond geeft Raymond Vijverberg tussen 20:00 – 21:15 kundalini yoga & meditatieles bij Unlimited People te Voorburg. Het is mogelijk je via het contactformulier aan te melden om een proefles mee te doen. Lees hieronder de tekst van Raymond Vijverberg en bepaal of je deze ervaring ook rijker wil zijn.

“Wist je dat de meeste mensen maar een gedeelte van hun ademcapaciteit benutten? Dat dit gezondheidsklachten en spanning kan geven? Wist je dat je met een juiste ademhaling en yoga genezingsprocessen kan stimuleren? Dat dit veel rust geeft in lichaam en geest? Wist je dat je dit door ademhalingsoefeningen en yoga prima kan eigen maken?

Vrijwel iedere donderdagavond wordt hier aandacht aan gaan besteed bij Unlimited People en gaan we hiermee oefenen!? Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een open geest!

Wat is Kundalini Yoga?

Kundalini Yoga en meditatie is een krachtige en gevarieerde vorm van yoga. Het wordt ook wel de Yoga van het “bewust-zijn” genoemd. Deze vorm van yoga is voor iedereen toegankelijk omdat de oefeningen in een eigen tempo gedaan kunnen worden. Zelfs voor mensen met beperkingen is er veel mogelijk. Deze vorm van yoga bestaat uit lichaamsoefeningen, ademoefeningen, meditatie en mantra, zodat er verschillende manieren zijn om de energie van yoga te ervaren.

Kundalini Yoga werkt preventief tegen allerlei gezondheidsklachten en stimuleert het zelf genezend vermogen van het lichaam. Welbevinden en geluk ervaringen nemen toe.

Door yoga te doen versterk je het zenuwstelsel en het immuunsysteem. Je leert diep te ademen en echt te ontspannen. Je wordt leniger in het lichaam en flexibel in de geest. Concentratie en focus versterken zich.

Kundaliniles ervaren

Op de donderdagavonden dat er Kunaliniles wordt gegeven bij Unlimited People vertel ik iets over de achtergronden van de ademhaling en yoga en wat het voor je kan betekenen. Het ervaren staat natuurlijk centraal. Vergeet niet dat er achter de kracht van yoga een filosofie en een technologie zit die bewezen heeft (meer dan 3000 jaar geleden werd het al beoefend) dat het werkt! Yoga is veel meer dan alleen een “beetje ontspannen”, het is zelfs een life-style geworden.

Op een laagdrempelige manier wil ik de avonden gebruiken om de kracht van yoga, ademhaling en meditatie te ervaren! Uiteindelijk gaat het altijd om de eigen ervaring en de integratie van de oefeningen. Dit geeft meer inzicht en balans tussen lichaam en geest. Welkom!

Maak kennis met Raymond Vijverberg

Ik ben Raymond Vijverberg in ik geef al weer 7 jaar met hart en ziel groepsles. Het is een enorme uitdaging voor me om meer mensen in contact te brengen met de kracht van yoga. Het helpt je lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel meer in balans te komen. Wie je ook bent, wat je afkomst ook is, iedereen is welkom vanuit zijn eigen achtergrond. Naast de groeplessen die ik geef in Rotterdam, Voorburg en Naaldwijk begeleid ik ook mensen individueel. Ik gebruik ook therapeutische vormen, numerologie en voedingsadvies. De lessen in Naaldwijk zijn in een fijne studio in het centrum. Daarnaast organiseer ik bewustzijnsreizen en sta open voor samenwerkingen met andere initiatieven.”

Testimonial Stéphanie Hulleman
“Iedere Kundaliniles voelt voor mij als thuiskomen. Het is echt weer terug naar de kern en genieten van wat is. Raymond begeleidt je tijdens zijn les naar een diepe stilte. De rust en gelukzaligheid die je dan weer mee naar huis mag nemen, is wat ik iedereen gun. “

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan de Kundaliniles van Raymond Vijverberg. Een proefles kost 10,-. Meld je aan via het contactformulier.

 

 

Print your tickets

Call Now Button