Interventies, burn-out behandeling
maximaal effect, snel en duurzaam

Op het moment dat een werknemer om lichamelijke, mentale en/of emotionele redenen niet langer (volledig) aan het arbeidsproces kan deelnemen, hebben velen een probleem. De werknemer zelf, de werkgever, collega’s, het gezin van de werknemer. Om menselijke, praktische en financiële redenen is het daarom belangrijk dat de werknemer snel en duurzaam herstelt.

Unlimited People is met verschillende compacte programma’s specialist in het trainen, coachen en begeleiden van mensen. Hierbij staat voorop dat het effect maximaal, snel en langdurig moet zijn. Daarom benaderen we cliënten op verschillende niveaus en leren we ze zelf te leren veranderen, aanpassen, groeien of ontwikkelen. Toegespitst op de bestaande situatie en wensen maken we maatwerk programma’s voor outplacement, burn-out of empowerment.

3-D benadering voor snel en duurzaam resultaat

Bij interventies richten we ons met zeer compacte, confronterende en effectieve programma’s op lichaam, geest en emotie. We kunnen meerdere disciplines tegelijk inzetten, waardoor bijvoorbeeld bij een burn-out medewerkers in 12 weken re-integreren.

We richten ons daarbij tegelijkertijd met:

1. Doorbraakoaching op de mentale toestand
2. Emotietraining op de emotionele beleving
3. Osteopathie en fysieke training

Dat levert bewezen langdurig en zeer snel (12 weken!) resultaat op… exit burn-out. Welkom groei naar uw volledig potentieel: bewust, gepassioneerd, energievol, in staat tot succes in prestaties en relaties.

burn-out programma
outplacement programma
empowerment programma