17 september informatieavond jaaropleiding tot holistich coach

informatieavond jaaropleiding Unlimited Academy

Voel jij dat je anderen wilt helpen? Dan is de jaaropleiding tot holistisch zeker geschikt voor jou. Wil je meer informatie over de jaaropleiding aan onze Unlimited Academy ? Bezoek onze informatieavond op 17 september aanstaande. Docenten, coaches en studenten van jaaropleiding zijn aanwezig om informatie te delen en mogelijke vragen te beantwoorden.

Januari 2020 start de nieuwe jaaropleiding tot Unlimited Coach.

Ieder mens is een combinatie van mentale, emotionele en fysieke processen. Als Unlimited Coach ga je multidisciplinair werken dankzij de diepgaande mentale coaching, jouw basiskennis emotiekunde en stressfysiologie. Dit biedt de holistische coaching methode die al ruim twaalf jaar met succes wordt toegepast bij Unlimited People.

De jaaropleiding omvat twintig lesdagen. Deze zijn in blokken van twee dagen per maand, over het hele jaar zijn verspreid. Het lesprogramma bevat verschillende methodes. Van plenaire lessen met interactie, rollenspel en groepsopdrachten tot individuele opdrachten en sessies. De lesdagen zijn vooral gericht op verdieping, inzicht, het opdoen van vaardigheden en analyse van de effecten van onze interventies.

Vanaf 19.30 uur kan je binnenlopen aan de Herenstraat 55A in Voorburg; om 20.00 uur start de presentatie over de Jaaropleiding aan de Unlimited Academy.

Wij vernemen graag vooraf of je komt via office@unlimitedpeople.nl

Print your tickets

Call Now Button