Shiny Happy People Festival

Op 14 februari zullen de volgende workshops gegeven worden, waarvoor je je in kan schrijven.

Inschrijfformulier

  Persoonlijke gegevens

  Voornaam

  Achternaam

  Telefoon nummer

  E-mail

  Ik wil graag deelnemen aan de workshops:

  De kracht van het voelen van emotiesWat betekent stress voor het lichaam?Ervaar liefde voor jezelfDe kracht van vergevingVerbinden, hoe werkt dat

  1. De kracht van het voelen van emoties

  Wat er mogelijk is wanneer we ons niet afsluiten, maar juist openen voor  onze emoties, ze accepteren en ze onvoorwaardelijk beleven. Hoe het doorvoelen van emoties ons in staat stelt direct over meer energie te beschikken en makkelijker keuzes te kunnen maken die we wellicht al te lang voor ons uit hebben geschoven.

  1. Wat betekent stress voor het lichaam?

  Wat gebeurt er bij een te lange tijd stress in het lichaam…..ook al heb je het zelf niet door. De blik van de osteopaat op chronische stressfysiologie.

  1. Ervaar liefde voor jezelf

  We kennen verschillende soorten liefde: voor onze ouders, broers en zussen, kinderen, partner, vrienden, huisdieren etc. Maar liefde voelen voor onszelf? Dat gaat vaak moeilijker. We zijn zo gewend om kritisch naar onszelf te kijken! Door middel van een geleide meditatie, kom je in contact met een deel van jezelf waar altijd liefde is, onvoorwaardelijk, ook voor jezelf. Je blik naar jezelf verzacht als vanzelf…

  1. De kracht van vergeving

  De wereld als werkplaats in wonderen. De kunst van het loslaten en hoe vergeving ‘van de ander’ het grootste geschenk is dat je aan jezelf kan geven. Vergeving als middel om terug te keren naar een liefdevolle staat van zijn en zo steeds oordeel lozer en zorgelozer, dus vrijer in het leven te staan. 

  1. Verbinden

  Hoe werkt dat, verbinden met de ander en met jezelf? Hoe kan het dat je met de een heel makkelijk in contact gaat en met een ander niet? Rapport maken met jouw medewerkers, coachée of (vergader)partners….hoe doe je dat en wat doe je vooral niet?

  Book your tickets

  Call Now Button