2orkshop Qi Gong met Maaike Schakel

Workshop Qi Gong met Maaike Schakel

Qi Gong Workshop

‘Een goede verhouding van rust en energie in hoofd en lijf.’ We nodigen je uit voor de workshop Qi Gong onder leiding van Maaike Schakel. Je bent welkom op zondag 5 juli 2020, 10.00u – 13.00u  40,- p.p.

Qi Gong is een duizenden jaren oude methode uit de Traditionele Chinese Geneeskunde ter preventie van ziekten en ter bevordering van de gezondheid. Het berust op de drie pijlers van ademhaling, meditatie en vloeiende bewegingen en betekent – vrij vertaald – werken met vitale energie. Het zelfhelend vermogen van lichaam en geest wordt aangesproken.

Rust en ruimte in het hoofd

Het beoefenen van Qi Gong heeft direct zichtbare effecten. De ademhalingsoefeningen en meditatie brengen rust en ruimte in het hoofd, de bewegingen geven een goed gevoel. Strakke gezichten verdwijnen en er wordt weer gelachen. Door de stress die het lichaam verlaat en de rust die in het hoofd komt, kunnen dingen losgelaten worden en komt er ruimte voor nieuwe ideeën en andere perspectieven. Dit geeft balans, veerkracht, focus en vertrouwen. Belangrijke ingrediënten voor een gezond immuunsysteem.

Qi Gong is praktisch, brengt ontspanning en plezier, is toegankelijk voor iedereen en geeft energie om de uitdagingen van het leven beter aan te kunnen. De beste manier om Qi Gong te leren kennen is door het te doen!

Programma van de workshop Qi Gong:

10.00u     ontvangst

10.15u     begin workshop Qi Gong; theorie, een ademshalingsoefening en een aandachtsoefening

11.30u     korte pauze

11.45u     warming-up en een drietal eenvoudige Qi Gong oefeningen

13.00u     afsluiting workshop Qi Gong

Aanmelden voor workshop Qi Gong

Spreekt dit je aan, kom dan op zondag 5 juli a.s. voor de workshop Qi Gong bij Unlimited People in Voorburg. Mail naar office@unlimitedpeople.nl om je aan te melden. Er zijn beperkte plaatsen dus zorg dat je er op tijd bij bent.

Voor extra informatie over Qi Gong kun je de website van Maaike Schakel raadplegen: www.wisetribe.nl
Maaike Schakel MA, Qi Gong instructrice en oprichtster Wise Tribe

Datum

jul 05 2020
Expired!

Tijd

10:00 - 13:00

Kosten

40,00

More Info

Aanmelden

Locatie

Unlimited People
Herenstraat 55A, Voorburg
Categorie

Organisator

Unlimited People
Telefoon
070 7370392
Email
office@unlimitedpeople.nl
Website
https://www.unlimitedpeople.nl/
Aanmelden

Print your tickets

Call Now Button