Spiegelclub Voorburg na programma

Hoe zou het zijn voor je om met gelijkgestemden te sparren met mensen die net als jij een stap hebben gemaakt na hun Unlimited People/ Burn Out Poli programma. Elkaars belevenissen en uitdagingen te bespreken, zodat je op die manier nóg een stap te kunnen maken in jouw persoonlijk groeiproces? Dit kan bij Spiegelclub Rotterdam, Spiegelclub Amsterdam en Spiegelclub Voorburg.

Aanleiding Spiegelclub

Unlimited People is met veel oud-cliënten in gesprek gebleven. Naar aanleiding daarvan hebben we vaak het verzoek gekregen om na een programma te kunnen sparren met elkaar. Hierdoor is het idee ontstaan een “Spiegelclub” op te richten. Spiegelclub is een informele manier om met elkaar in gesprek te blijven, elkaars ervaringen te delen en rond verschillende thema’s de diepte in te gaan. Tijdens deze avond kunnen de coach en gelijkgestemden je helpen met zaken waar je tegenaan loopt.

Een mogelijkheid om te leren van elkaar en te groeien door delen. Vanuit de visie “sharing is growing”.

Het creëren van een veilige sfeer hierin vinden wij essentieel en daarom beloven wij dat vraagstukken met respect en vertrouwen behandeld worden. Onze ervaren coach Nick de Jong zal de Spiegelclub Voorburg in goede banen leiden en je helpen jouw vrijheid verder te verdiepen.

Spiegelclub Voorburg

De Spiegelclub bijeenkomsten vinden plaats van 19.30 tot 21.30 uur via ZOOM, onder begeleiding van Doorbraakcoach Nick de Jong.
We komen eens in de 4 weken bij elkaar. Voel je vrij om je aan te melden. Je bent van harte welkom.

Heb je interesse? Meld je dan nu aan via office@unlimitedpeople.nl.

De bijdrage per bijeenkomst is €15,-. De betaling voor de online Spiegelclub gaat op  de avond zelf d.m.v. een Tikkie.

Locatie: ZOOM

Direct aanmelden

Datum

feb 22 2021
Expired!

Tijd

19:30 - 21:30

Kosten

15,00

Locatie

ZOOM
ZOOM, Online
Categorie

Print your tickets

Call Now Button