Spiegelclub Amsterdam, Rotteredam, Voorburg. Spar met gelijkgestemden ná een programma bij Unlimited People of Burn Out Poli

Spiegelclub Rotterdam na programma November

Hoe zou het zijn voor je om met gelijkgestemden te sparren met mensen die net als jij een stap hebben gemaakt na hun Unlimited People/ Burn Out Poli programma. Elkaars belevenissen en uitdagingen te bespreken zodat je op die manier nóg een stap te kunnen maken in jouw persoonlijk groeiproces? Dit kan bij Spiegelclub Rotterdam, Spiegelclub Amsterdam en Spiegelclub Voorburg.

Aanleiding Spiegelclub

Unlimited People is met veel oud-cliënten in gesprek gebleven en naar aanleiding daarvan hebben we regelmatig de vraag gekregen om na een programma te kunnen sparren met elkaar. Hierdoor is het idee ontstaan een “Spiegelclub” op te richten. Om zo op een informele manier en in een ontspannen sfeer met elkaar in gesprek te blijven, elkaars ervaringen te delen en rond verschillende thema’s de diepte in te gaan zodat andere mensen uit de groep je kunnen helpen met zaken waar je tegenaan loopt.

Een mogelijkheid om te leren van elkaar en te groeien door delen. Vanuit de visie “sharing is growing”.

Het creëren van een veilige sfeer hierin vinden wij essentieel en daarom beloven wij dat vraagstukken met respect en vertrouwen behandeld worden. Onze ervaren Doorbraakcoach Marco Doornekamp zal de Spiegelclub Rotterdam in goede banen leiden en je helpen jouw vrijheid verder te verdiepen.

Spiegelclub Rotterdam

De Spiegelclub Rotterdam bijeenkomsten vinden in de avond plaats van 19.30 tot 22.00 uur via ZOOM, onder leiding van Doorbraakcoach Marco Doornekamp.
We komen eens in de 4 weken bij elkaar. Voel je vrij om deel te nemen.

Heb je interesse? Meld je dan nu aan via office@unlimitedpeople.nl

Locatie: ZOOM

Direct aanmelden

Datum

nov 05 2020
Expired!

Tijd

19:30 - 22:00

Kosten

15,00
Categorie

Print your tickets

Call Now Button