Spiegelclub online

Hoe zou het zijn voor je om met gelijkgestemden te sparren met mensen die net als jij een stap hebben gemaakt ná hun Unlimited People/ Burn Out Poli programma. Elkaars belevenissen en uitdagingen te bespreken zodat je op die manier nóg een stap te kunnen maken in jouw persoonlijk groeiproces? Dit kan bij de Spiegelclub.

Aanleiding Spiegelclub

Unlimited People is met veel oud-cliënten in gesprek gebleven en naar aanleiding daarvan hebben we regelmatig de vraag gekregen om na een programma te kunnen sparren met elkaar. Hierdoor is het idee ontstaan een “Spiegelclub” op te richten. Om zo op een informele manier en in een ontspannen sfeer met elkaar in gesprek te blijven, elkaars ervaringen te delen en rond verschillende thema’s de diepte in te gaan zodat andere mensen uit de groep je kunnen helpen met zaken waar je tegenaan loopt.

Een mogelijkheid om te leren van elkaar en te groeien door delen. Vanuit de visie “sharing is growing”.

Het creëren van een veilige sfeer hierin vinden wij essentieel en daarom beloven wij dat vraagstukken met respect en vertrouwen behandeld worden. Onze Doorbraakcoach Harriët  in goede banen leiden en je helpen jouw vrijheid verder te verdiepen.

Spiegelclub Online

De Spiegelclub online bijeenkomsten vinden in de avond plaats van 19.30 tot 22.00 uur via ZOOM, onder leiding van Harriët (tweede woensdag van de maand) en  Doorbraakcoach Martijn (laatste donderdag van de maand).
We komen eens in de 4 weken bij elkaar. Voel je vrij om deel te nemen.

Heb je interesse? Meld je dan nu aan via office@unlimitedpeople.nl

Locatie: ZOOM

Direct aanmelden

Datum

mei 10 2022
Expired!

Tijd

19:30 - 21:30

Kosten

15.00
Categorie

Print your tickets

Call Now Button