Master (your stress) Class

Master (your stress) Class van Young & Unlimited

Gratis masterclass voor scholieren, studenten en young professionals

Steeds meer scholieren, studenten en young professionals vallen om doordat zij druk van buitenaf ervaren. Michael en Nick de oprichters van Young & Unlimited hebben dit zelf ook ervaren tijdens hun studententijd. Michael wist niet wat hij wilde en Nick heeft doordat hij aan zichzelf voorbij ging zelfs een burn out gehad. Van daaruit is Young & Unlimited ontstaan. Young & Unlimited biedt high impact programma’s met mentale, emotionele en fysieke coaching voor studenten, scholieren en young professionals. Young & Unlimited begeleidt deze jonge mensen weer naar zichzelf, zodat zij weer een gevoel van vrijheid ervaren. Voor scholieren, studenten en young professionals die vast een tipje van de sluier willen heeft Young & Unlimited de GRATIS Master (your stress) Class ontwikkeld waar je kan leren hoe je stress mentaal de baas kunt zijn. Je krijgt dus alvast inzicht in het mentale stuk van de driehoek mentaal, emotioneel en fysiek.

Kom naar de gratis Master (your stress) Class op 22 oktober en pak zelf de leiding over jouw leven. Meld je snel aan voor het event om verzekerd te zijn van een plek. Je mag van ons iemand meenemen. Stuur in een privébericht hoeveel extra plekken we voor je kunnen vrij houden.

Tot 22 oktober 19:00 – 21:00 in de Herenstraat 55A te Voorburg.

Young & Unlimited is ontstaan in samenwerking met Unlimited People & Burn Out Poli. We zien steeds meer studenten, scholieren en young professionals die op vrij jonge leeftijd al vastlopen. Deze groep bekijkt de wereld anders dan oudere generaties en wordt vaak niet begrepen.

De missie van Nick & Michael is om scholieren, studenten en Young professionals naar een gevoel van vrijheid te begeleiden, zodat ze weer het gevoel krachtig in het leven staan. Young & Unlimited biedt alles voor jongeren wat zij zelf nodig hadden toen ze zelf in hun studententijd waren vastgelopen.

Heb je interesse in een Master (your stress) Class met Michael en Nick op locatie? Neem dan direct naar info@youngandunlimited.nl

Datum

okt 22 2019
Expired!

Tijd

19:00 - 21:00

Kosten

Gratis

Locatie

Unlimited People
Herenstraat 55A, Voorburg

Organisator

Young & Unlimited
Email
info@youngandunlimited.nl

Print your tickets

Call Now Button